Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayarla ilişkiye girmek..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bunlar sanırım daha başlangıç hergün farklı farklı şekilde bu tür topicler acılıo. gecenlerde görenler bilir zart zurt diye 2 sayfa post kasmış adam. ilginç.[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden...
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 14 November 2003 22:30 tarihinde demiş ki:
ne diyo bu herif ya... iyice sapıttılar...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam:

evt[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım....
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
Azmodai, 14 November 2003 22:31 tarihinde demiş ki:
lol. nicotineemisin?
cocuklarinla karinla falan ilgilensene sen bosver bilgisayarlari falan[hline]Azmodai - the anti-garbage activisionist

türedi abi ben 4-5 kişide ucundan accık nicotinelik seziyorum :P
psikolojim bozuldu öle böle diil
nicolar sarmış dört bir yanımı..[hline]Grandmaster Hamburger
Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki:
ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim.
Mesaj tarihi:
adam bişey demiyo arkadaşlar
cinsel ilişki kastedmedi belki zihinsel olarak bilgisayarla ilişki kurmayı falan düşündü nie kızdınız hemen?
natural cinsel ilişki dedi hemen döndü konu[hline]i love this game!
Mesaj tarihi:
Fistan adamın ilk cümlesini oku ve ne anladığını bana bir paragraf halinde açıkla lütfen... eğer zihinsel ilişkiden bahsetseydi böyle üstü kapalı bir anlatımdan yararlanmazdı... şimdi salak gibi "ben zihinsel ilişkiden bahsetmiştim siz yanlış anlamışsınız" derse de biz yanlış anlamadık o yanlış anlamamız için öyle yazdı göya haklı olcak ya... BEN YERMİYİM LAN ÖYLE HAREKETLERİ HA!?!?[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam:
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar oha ya cinsel ilişkiyle ne alakası var..Töbe töbe.. Elbette zihinsel ilişkiyi kastediyorum tabiki.. Herkez okadar çok bilgisayarla uğraşıyoki artık ekmek su hava ve bilgisayar var gerekli şeyler arasında..
Mesaj tarihi:
lol aklıma direk coupling de jeff in televizyona saldırmasını anlatışı geldi ehuahuaheau[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Mesaj tarihi:
said:
SandroNightFall, 14 November 2003 22:40 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar oha ya cinsel ilişkiyle ne alakası var..Töbe töbe.. Elbette zihinsel ilişkiyi kastediyorum tabiki.. Herkez okadar çok bilgisayarla uğraşıyoki artık ekmek su hava ve bilgisayar var gerekli şeyler arasında..

şekil 1a...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam:
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 14 November 2003 22:40 tarihinde demiş ki:
Fistan adamın ilk cümlesini oku ve ne anladığını bana bir paragraf halinde açıkla lütfen... eğer zihinsel ilişkiden bahsetseydi böyle üstü kapalı bir anlatımdan yararlanmazdı... şimdi salak gibi "ben zihinsel ilişkiden bahsetmiştim siz yanlış anlamışsınız" derse de biz yanlış anlamadık o yanlış anlamamız için öyle yazdı göya haklı olcak ya... BEN YERMİYİM LAN ÖYLE HAREKETLERİ HA!?!?
[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam:

kesinlikle katiliorum tepki alınca kıvıriyim dedi...[hline]Level 12 Jedi
Level 15 topuk

Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım...

• Yeni Oluştur...