Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Evet eskiden sadece kutularla yapardım animasyonlarımı, şimdi yavaş yavaş (ama gerçekten yavaş :) yani bu ilk) modellemeye geçtim, ilk modellememe bakıp yorum yaparsanız sevinirim. (bu versiyonda kaplamalar yok. yarın falan da onu yaparak yine uploadlarım). 800küsür kb. 16 saniye.. Buyrun: T310 modellemem[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 3DS Max nerden indirebilirim acaba? Kazaa'dan bitane indirmiştim ama çalışmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 süper şeyler yapabilirsin bu şekilde. tebriks[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 görüldüğü kadarıyla standart primitivler ve extrude+boolean gibi toollarla model yapma aşamasını geçmişsin. artık esas modelleme yöntemlerinden olan poligonal modeling ve SPline modeling'e adım atmanın zamanı gelmiş:)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 :) evet ben de geçicem işte artık spline'lar ile modellemeye (dediğim gibi yavaştan)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: Numb, 03 November 2003 03:06 tarihinde demiş ki: süper şeyler yapabilirsin bu şekilde. tebriks[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. sagol... o konuda da fikirlere acigim. yani bu sekilde (su an yapabileceklerim bunlarla kisitli gibi yani asmis seyler soylemeyin insan yuzu falan gibi) neler yapabilirim? fikir kitligim var o yuzden zaten baktim en yakinda ne var die onu yaptim :) Tabi olaya biraz da animasyon da katabilirim. Mesela acilan bir tv.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 kimse izlememiş.. :([hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 çubuk adamlarla bir animasyon yapabilirsin[hline]they say... when you hunt the engineer - the engineer also hunts you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 arcane onu ben de düşündüm de, o zaman 3ds max kullanmaya gerek kalmazdı yani flashle de yapılır ona benzer birşey :) yani biraz daha böyle modelleme kısmı ağır basan, beni ne biliyim 4-5 saat uğraştıracak, sonra animasyona geçebileceğim birşey..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Otomobiiiil ne olcak :-) Şahin yap bi tane (kutu gibi ya-inan pek kutu deil ben uuraştım bunu yapmaya ama en basit araba şekli-) soora onun lastik hatta süspansiyon hareketlerini modelle...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 o kadar kasacaksan sana yapılacak binbir türlü animasyon bulabilirim hatta buldum bile 2 araba birbirine girsin önden :D[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 hmmm evet guzel bir fikir.. carpma anindaki arabanin egrilme bukulmeleri tam gercekci olmayabilir ama bir deneyebilirim bu haftasonu...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Bende video düşük fps ile çalıştı sizdede öylemi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 çünkü render süresi az sürsün die 5fps yaptım :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar