Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Evet eskiden sadece kutularla yapardım animasyonlarımı, şimdi yavaş yavaş (ama gerçekten yavaş :) yani bu ilk) modellemeye geçtim, ilk modellememe bakıp yorum yaparsanız sevinirim. (bu versiyonda kaplamalar yok. yarın falan da onu yaparak yine uploadlarım). 800küsür kb. 16 saniye.. Buyrun: T310 modellemem[hline]
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 3DS Max nerden indirebilirim acaba? Kazaa'dan bitane indirmiştim ama çalışmamıştı.
Numb Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 süper şeyler yapabilirsin bu şekilde. tebriks[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum.
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 görüldüğü kadarıyla standart primitivler ve extrude+boolean gibi toollarla model yapma aşamasını geçmişsin. artık esas modelleme yöntemlerinden olan poligonal modeling ve SPline modeling'e adım atmanın zamanı gelmiş:)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 :) evet ben de geçicem işte artık spline'lar ile modellemeye (dediğim gibi yavaştan)[hline]
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: Numb, 03 November 2003 03:06 tarihinde demiş ki: süper şeyler yapabilirsin bu şekilde. tebriks[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki: evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum. sagol... o konuda da fikirlere acigim. yani bu sekilde (su an yapabileceklerim bunlarla kisitli gibi yani asmis seyler soylemeyin insan yuzu falan gibi) neler yapabilirim? fikir kitligim var o yuzden zaten baktim en yakinda ne var die onu yaptim :) Tabi olaya biraz da animasyon da katabilirim. Mesela acilan bir tv.[hline]
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 kimse izlememiş.. :([hline]
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 çubuk adamlarla bir animasyon yapabilirsin[hline]they say... when you hunt the engineer - the engineer also hunts you
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 arcane onu ben de düşündüm de, o zaman 3ds max kullanmaya gerek kalmazdı yani flashle de yapılır ona benzer birşey :) yani biraz daha böyle modelleme kısmı ağır basan, beni ne biliyim 4-5 saat uğraştıracak, sonra animasyona geçebileceğim birşey..[hline]
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Otomobiiiil ne olcak :-) Şahin yap bi tane (kutu gibi ya-inan pek kutu deil ben uuraştım bunu yapmaya ama en basit araba şekli-) soora onun lastik hatta süspansiyon hareketlerini modelle...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
arcane Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 o kadar kasacaksan sana yapılacak binbir türlü animasyon bulabilirim hatta buldum bile 2 araba birbirine girsin önden :D[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 hmmm evet guzel bir fikir.. carpma anindaki arabanin egrilme bukulmeleri tam gercekci olmayabilir ama bir deneyebilirim bu haftasonu...[hline]
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Bende video düşük fps ile çalıştı sizdede öylemi acaba?
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 çünkü render süresi az sürsün die 5fps yaptım :)[hline]
Öne çıkan mesajlar