Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"3Ds max" çalışmalarım

Dygrogrand

Öne çıkan mesajlar

Evet eskiden sadece kutularla yapardım animasyonlarımı, şimdi yavaş yavaş (ama gerçekten yavaş :) yani bu ilk) modellemeye geçtim, ilk modellememe bakıp yorum yaparsanız sevinirim. (bu versiyonda kaplamalar yok. yarın falan da onu yaparak yine uploadlarım).

800küsür kb. 16 saniye.. Buyrun:

T310 modellemem[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

görüldüğü kadarıyla standart primitivler ve extrude+boolean gibi toollarla model yapma aşamasını geçmişsin. artık esas modelleme yöntemlerinden olan poligonal modeling ve SPline modeling'e adım atmanın zamanı gelmiş:)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Numb, 03 November 2003 03:06 tarihinde demiş ki:
süper şeyler yapabilirsin bu şekilde. tebriks[hline]
...Me
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum.

sagol... o konuda da fikirlere acigim. yani bu sekilde (su an yapabileceklerim bunlarla kisitli gibi yani asmis seyler soylemeyin insan yuzu falan gibi) neler yapabilirim? fikir kitligim var o yuzden zaten baktim en yakinda ne var die onu yaptim :)

Tabi olaya biraz da animasyon da katabilirim. Mesela acilan bir tv.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Otomobiiiil ne olcak :-) Şahin yap bi tane (kutu gibi ya-inan pek kutu deil ben uuraştım bunu yapmaya ama en basit araba şekli-) soora onun lastik hatta süspansiyon hareketlerini modelle...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar kasacaksan sana yapılacak binbir türlü animasyon bulabilirim
hatta buldum bile
2 araba birbirine girsin önden :D[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...