Anason Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Gördüğünüz gibi yukarda asılı güncel bazı yazılar var.bunlarla ilgili istek,şikayet,dilek ve sorunları burda yapalım ,ona göre düzeltelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 kimse hata bulamamış anlaşılan ama ben buldum ;).horrific beast modundayken arcane daemon gibi değilde moloch gibi görünüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 bildiğim kadarıyla spell damage inc. %15 e kadar çıkabiliyor ama %12 yazılmış[hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 evet 15 lik itemler var ama onlar artifact.12 değeri uo.com dan alınma eğer artifact olmayan 15% spell damage increase görürsem değiştiricem.teşekkürler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 benim aklımda dci ve hci den %15 kalmış evet %12 max[hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar