Ryan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 fast guitar videosunda çaldığı şarkının adı ne bilen varmı ?[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 speed kills?[hline] ..scripta manent
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 hey gidi ya...neydi ne oldu...[hline] ..scripta manent
Numb Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 oha o en alttaki resimlerdekiler ne lan öle 3 üzmüler :) yu be harbi Allah neler yaratıyor:)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono?
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 speedkills le alakası yok bu aralar kazaada " michael angelo (fast guitar) " isimli videosundaki parçayı diyorum[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 o gitar ne öle[hline]bornozlu canavar
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 bi ara indirirsem sölerim kardiş.[hline] ..scripta manent
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 eyv.[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 O şarkının güzelliğini videoyu 3. dinleyişimde falan anlayabilmiştim malum video ya ağzım açık bakmıştım[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 no boundries le speedkills aynı zaten benim aradağım farklı[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Öne çıkan mesajlar