pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 - para çekecektim. - hangi hesaptan - benimkinden. - tamam beyefendi de sizin hesap no.su kaç? - bilmiyorum. - isim neydi? - benim gendimin mi? - YOK EBENİN... (denemiyo tabii..) ******** - günaydın. sizin işlem neydi? (bir arkada bekleyen bayan ) : sohbet etmeyi bırak da işini yapsana kardeşim. ******** - Ben aycell faturasını bankadan yatırdım. ama hattım borcundan dolayı kapandı. - nasıl olur? biz aycell tahsilatı yapmıyoruz ki? - ben oyak'dan yatırdım zaten. - ? - ona bi baksak. olmuyo mu? oyak çok kalabalık da... - olurmu kardeşim. ben nasıl görürüm oyağın hesaplarını? - şundan baksan?(bilgisayarı gösteriyor.) hani onlar da oradan bakıyo da. olmuyo mu öyle? - oluyo canım. hatta elim değmişken tapu da, muhtar falan da işin varsa onu da aradan çıkaralım. ************** - doğum tarihiniz? - 57 - tam tarih alıyım? - 1957 *********** (kredi kartları için call center genelde anne kızlık soyismini ve mezun olunan ilk okulu güvenlik şifresi olarak kullanıyor) - mezun olduðunuz ilk okul? - ben lise mezunuyum. - tamam da bana ilkokul adı lazım. - iyi de ben liseyi bitirdim! - ? - anne kızlık soyismi? - bilmiyorum. - (pratiğiz ya!) dayınız soyismi ne? - ya bi kart vereceniz taa dayımı karıştırıyonuz. istemem kart mart. - (hışımla şubeyi terk eder.) [Bu mesaj pokemon__RIZA tarafından 14 November 2003 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ehehe bunların çoğunu şahsen yaşadım :) aklıma gelirse değişik olaylardan yazarım.[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 haklısınız[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 abi sen bunnarı nerden buluyon sölede bizde girelim bakalım. zuhauha bunlarla acaip malzeme olur yaws :)[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ben: destek ben xx ... müşteri:türk net? ben:yoo doruk net müşteri:ooo cok afedersiniz yanlış oldu galiba ben:galiba !!!! müşteri:iyi akşamlar ben:iyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 bu tarz müşteri az ama bankacıların topu böyle özellilke seçilmiş gibiler allahtan internet bankacılığı çıktıda kurtuldum[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar