batuhan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Evet dersanenin ismini vermeyim Sözel den :60 net Mat+Geo:11 net nedir sizce esit agirlik ogrencisiyim mat dusuk biraz kafam basmiyo matematike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 fen en durumda ve en önemlisi matematik hatat sözelde de çok yanlışın var 80 net filan çıkarman lasım sözelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ea'çıysan matematige yuklenmen lazım tabii ki. ama bu netler de sınavda yapacagın nete pek denk degil. sınav apayrı bir ortam ya ne olacagı hic belli olmuyor. ayrıca daha erken, sınava kadar sıkı calısırsan istedigin yere girebilirsin. gecen yıl ben ilk deneme sınavımda fizikten 9 dogru 10 yanlıs yapmıstım, sınavda fulledim mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 öncelikle "öss sınavı" değil "öss". 60 sözel net başlangıç için belki iyi olabilir ama kesinlikle yetersiz. matematik bölümünde ise 45 sorudan 11 net cidden çok kötü.. daha iyisini yapmaya çalışmalısın..[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar