Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Aşkı Anlat?! Aşkı anlatsana bana hayat? Hani şöyle kalbimde olan kıpırtılar Yada şu gözlerimdeki tek tek akan yaşlar? Onun yüzünden değil mi? Ya düşünüyordum yalan hayat bunlar! Neden diye bakma öyle aptal aptal! 14 yaşında bir erkek çocuğu bir kız çocuğuna sevgi besliyorsa Vardır elbet nedeni dersin Ama kız ona boynuzu takmayı yaşam şekli edinirse Gülüp geçersin. Bende az biraz senden kaynaklanır Olmadık yerde dağılır bu taşlar O cocukta ruhsuzluk O cocukta kansızlık Senin sucun bunlar! Derler erkeklere guven olmaz Kızlarda hıc mı hata olmaz Hıc mı onlarda yamuk olmaz?! Bakma bana oyle oyle aptal aptal Bu bos ekranda kazıyorsam bu yazıları Yazıyorsam kalbımden koparıp Kanımla gunahımla kinimle Yoktur aşk sen varsındır yalancı hayat EE bakıyorsun gene aptal bır sarışın gıbı Bakıyorsun gene o neon gozlerınle Yalan bır naylon gulumsemenle Eh be hayat vardır bunun bır donemecı Ozaman bılırım ben sana yapıcagımı!!! Hıı ozaman da anlatamazsan Askı BEn yakarım cıranı!!![hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: Soulbringer, 08 November 2003 19:07 tarihinde demiş ki: Ya düşünüyordum yalan hayat bunlar! Neden diye bakma öyle aptal aptal! 14 yaşında bir erkek çocuğu bir kız çocuğuna sevgi besliyorsa Vardır elbet nedeni dersin Ama kız ona boynuzu takmayı yaşam şekli edinirse Gülüp geçersin. Bende az biraz senden kaynaklanır ----------------------------------------------------- Soul Şiir Güzel Bu İki Misra Bence bu Şiire ( - ) Haberin Osun Dedigimi Tekrarlıyorum Sanat Ön Plando Olsun Gerçekleri Saklamaz Merak Etmeyin[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Bazen dolaylı anlatım şiirde çok daha iyi ifade edebilir. Boynuzu takmak diyecegine baska bir anlatim bulabilirdin. Hiç olmadı aldatmak derdin. Ben bu son zamanlarda eminem gibi gerizekalı kendini şarkıcı sanan eblehlerle başlayan rap müzik sayesinde şiir ve müzik gibi ruha hitap eden iki adet dala küfür katılmasına şiddetle karşıyım.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bedeviizz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 özür dilerim ama şiir bu değil. yani çılgın sedat gibi kadıköyde bir yata, tarabyada bir kata... eğer şiirde geçen 14 yaş şu an için geçerliyse bir derece anlarım bu durumu. ancak şu yazı, şu haliyle derinliği olmayan, günlük hayatta arkadaşına sarfettiğin iki üç cümleye benzer birşey. hele ki o son bölüm, yeni dönem arbesk akımı bu olsa gerek. bence de yamuk, boynuz ne gereksiz sözler. yediğin boynuzdan sonraki duygularını bambaşka "şiirsel" anlatabilirdin. biri sana yamuk yaptığında bunu "nükte"li yazabilirsin ve kesinlikle yazacağın şiir "özgün" olmalı. ama bu haliyle şiir olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Saolun *Kanatlarını toplar uzaklaşır...*[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 kırılıp gitme hemen, daha yazacak çook şiir var:)[hline]Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır??(viva OSS) Ardethe bani aydınlattığı için teşekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Bazen dolaylı anlatım şiirde çok daha iyi ifade edebilir. Boynuzu takmak diyecegine baska bir anlatim bulabilirdin. Hiç olmadı aldatmak derdin. Ben bu son zamanlarda eminem gibi gerizekalı kendini şarkıcı sanan eblehlerle başlayan rap müzik sayesinde şiir ve müzik gibi ruha hitap eden iki adet dala küfür katılmasına şiddetle karşıyım.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 özür dilerim ama şiir bu değil. yani çılgın sedat gibi kadıköyde bir yata, tarabyada bir kata... eğer şiirde geçen 14 yaş şu an için geçerliyse bir derece anlarım bu durumu. ancak şu yazı, şu haliyle derinliği olmayan, günlük hayatta arkadaşına sarfettiğin iki üç cümleye benzer birşey. hele ki o son bölüm, yeni dönem arbesk akımı bu olsa gerek. bence de yamuk, boynuz ne gereksiz sözler. yediğin boynuzdan sonraki duygularını bambaşka "şiirsel" anlatabilirdin. biri sana yamuk yaptığında bunu "nükte"li yazabilirsin ve kesinlikle yazacağın şiir "özgün" olmalı. ama bu haliyle şiir olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Saolun *Kanatlarını toplar uzaklaşır...*[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 kırılıp gitme hemen, daha yazacak çook şiir var:)[hline]Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır??(viva OSS) Ardethe bani aydınlattığı için teşekkürler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar