chrounos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 yaw zaten bone'la bu akşam tavla nargile partisi verdik.. dışarda çürücem be fedo.. duman altı oldum resmen.. sırt çıntama nargile dumanı sinmiş durumda.. bide şu sıralar paranın cebimde kalması lazım.. malum sana bahsetmiştim :) eheuehu[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Bence olay dışarı çıkıp, "hadi sosyal olalım" demekle olmuyor. Eğer insan gerçekten sosyalse, yanında hiçbir arkadaşı olmadan da sosyal olabilir. bir müzik aleti çalmak bile sosyalliktir. ama evde oturup çalarsın, yanında kimse olmaz. olsun sen yine de sosyal bir adamsındır. he, ben böyle miyim? hayır. paso dışardayım, hafta içleri evde ödev yaparken paticik takılıyorum. zaten asosyal olamam, çünkü sürekli basket maçlarım var, müzikle uğraşıyorum. neredeyse arkadaşlarımla buluşmaya vakit bulamıyorum.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 a sosyal mi? o da ne?[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 bak... adam daha anlamını bile bilmiyor. bu kavramlar paticik'e çok uzak... :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 'a sosyal olmiycam, a sosyal degilim hhrhrhhnnnnnnnnnnngggg' diye kasmak da bence sacma bir sey herkes ne kadar geliyorsa icinden sosyallik o kadar sosyaldir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 cok sosyalim patlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 degıl[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 :D[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 asosyal degilim. Arkadas grupum var onlarlayim hep muhabbet ediyoruz egleniyoruz hergun paticie giriyorum fakat belki 2 saat falan uzun zaman araliklarinda cok kisa sureli giriyorum her zaman boyle[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 asosyal olunmaz asosyal doğulur deermişim[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Hepimiz normaliz. Tabi ki kendi normlarımızı kendimiz oluşturduğumuz sürece :D Örneğin tutup da benim gibi birini post-modern dünyanın normlarıyla düşünmeye(yargılamaya da diyebiliriz) başlarsanız 'huyyaaa asosyale baaak ııyk' dersiniz. Ama farklı normlar farklı zihniyetler, farklı zihniyetler de farklı yargılar getirir. [hline]and there's magic in the air... [Bu mesaj Aurora tarafından 11 November 2003 22:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 sosyalligi bazen biraz fazla kacırmamın dısında normalimdir...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 said: DeamoN, 11 November 2003 20:25 tarihinde demiş ki: biz e-sosyaliz..[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Hocam paticikte takılan a-sos-yal mı oluo??[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 genel bi tavır olarak.. eöö.. yani... mm... neyse..[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 saçmalık abi bi bakıam dorudur bi bakıma yalandır ma dile getirmeye gerek yok kanımca ne yane adam bize siz asosyalsiniz eziksiniz ben enerjik ordna oryaa koşturan karizmatik gencim mi dio ?[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 [b]Benim bu soruyu sormamdaki sebep şu : Her gunumun aynı olmasından ve sıkıcı 3-5 arkadaşdan bıktım.Zaman buldukça ki fazlasıyla oluyor Paticiğe akıyorum.Barmar da yok zati burada.. Hayatları benimkine benzeyenler var mı diye sordum.[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 o zaman hayatı benim hayatıma benzeyenler var mı diye sor paticik a sosyal mi diye sorma :-)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ewt bak insanlar nası dellendi.. :D[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 said: DeamoN, 11 November 2003 20:25 tarihinde demiş ki: biz e-sosyaliz[hline]bornozlu canavar sınavda kopya cekin birader ;)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 insanın artan zamanının burda akıp gitmesini, internette amaçsızca "surf" yaparak geçirmeye tercih etmesi aksine sosyalliğinin bi kanıtı değil midir ? bullshit :-l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Babacum sen istersinde biz tavla nargile olayına girmezmiyiz ;) Ahanzi dopiği bilem var :) said: BabacumMostors, 11 November 2003 14:09 tarihinde demiş ki: evet evet hatta ebn de sınawdan çıkmış olacam moral depolarım 12 sinde tavla partisi yehooo[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... [hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Sanane kardeşim istedigimi sorarım..[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fist4n Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 burdaki herkes asosyal. sen de bende.[hline]icq:3500388 Champions League Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Yaş ortalaması olarak düşünürsen burdakilerin çou oyun internet vs. ile vakit geçirdikleri için asosyallerdir ama yaş ilerledikçe sosyal yan aır basmaya başlıo gördüüme göre... Tabe yaş 12 çocuklar ortamlarada takılabilio.. istisnalarda mefçut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar