Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PAticik a-sosyal mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw zaten bone'la bu akşam tavla nargile partisi verdik.. dışarda çürücem be fedo..

duman altı oldum resmen.. sırt çıntama nargile dumanı sinmiş durumda..

bide şu sıralar paranın cebimde kalması lazım.. malum sana bahsetmiştim :) eheuehu[hline]I'm awaiting the sunrise
Gazing modestly through the coldest morning
Mesaj tarihi:
Bence olay dışarı çıkıp, "hadi sosyal olalım" demekle olmuyor. Eğer insan gerçekten sosyalse, yanında hiçbir arkadaşı olmadan da sosyal olabilir. bir müzik aleti çalmak bile sosyalliktir. ama evde oturup çalarsın, yanında kimse olmaz. olsun sen yine de sosyal bir adamsındır.
he, ben böyle miyim? hayır. paso dışardayım, hafta içleri evde ödev yaparken paticik takılıyorum. zaten asosyal olamam, çünkü sürekli basket maçlarım var, müzikle uğraşıyorum. neredeyse arkadaşlarımla buluşmaya vakit bulamıyorum.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Mesaj tarihi:
a sosyal mi? o da ne?[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Mesaj tarihi:
bak...
adam daha anlamını bile bilmiyor. bu kavramlar paticik'e çok uzak... :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Mesaj tarihi:
asosyal degilim. Arkadas grupum var onlarlayim hep muhabbet ediyoruz egleniyoruz hergun paticie giriyorum fakat belki 2 saat falan uzun zaman araliklarinda cok kisa sureli giriyorum her zaman boyle[hline]Hepsi Gercek...!!!
Mesaj tarihi:
asosyal olunmaz asosyal doğulur deermişim[hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:

(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
Hepimiz normaliz.

Tabi ki kendi normlarımızı kendimiz oluşturduğumuz sürece :D
Örneğin tutup da benim gibi birini post-modern dünyanın normlarıyla düşünmeye(yargılamaya da diyebiliriz) başlarsanız 'huyyaaa asosyale baaak ııyk' dersiniz.
Ama farklı normlar farklı zihniyetler, farklı zihniyetler de farklı yargılar getirir.
[hline]and there's magic in the air...

[Bu mesaj Aurora tarafından 11 November 2003 22:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hocam paticikte takılan a-sos-yal mı oluo??[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver.
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Mesaj tarihi:
saçmalık abi
bi bakıam dorudur bi bakıma yalandır
ma dile getirmeye gerek yok kanımca
ne yane adam bize siz asosyalsiniz eziksiniz ben enerjik ordna oryaa koşturan karizmatik gencim mi dio ?[hline]bornozlu canavar
Mesaj tarihi:
[b]Benim bu soruyu sormamdaki sebep şu : Her gunumun aynı olmasından ve sıkıcı 3-5 arkadaşdan bıktım.Zaman buldukça ki fazlasıyla oluyor Paticiğe akıyorum.Barmar da yok zati burada..
Hayatları benimkine benzeyenler var mı diye sordum.[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
Mesaj tarihi:
insanın artan zamanının burda akıp gitmesini, internette amaçsızca "surf" yaparak geçirmeye tercih etmesi aksine sosyalliğinin bi kanıtı değil midir ?

bullshit :-l
Mesaj tarihi:
Babacum sen istersinde biz tavla nargile olayına girmezmiyiz ;) Ahanzi dopiği bilem var :)

said:
BabacumMostors, 11 November 2003 14:09 tarihinde demiş ki:
evet evet hatta ebn de sınawdan çıkmış olacam moral depolarım 12 sinde tavla partisi yehooo[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı,
Bile bile birer yitik savaşçı,
Akarız dereler gibi, denizlere,
Belki de en güzeli böyle...
[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Mesaj tarihi:
Sanane kardeşim istedigimi sorarım..[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
Mesaj tarihi:
Yaş ortalaması olarak düşünürsen burdakilerin çou oyun internet vs. ile vakit geçirdikleri için asosyallerdir ama yaş ilerledikçe sosyal yan aır basmaya başlıo gördüüme göre... Tabe yaş 12 çocuklar ortamlarada takılabilio.. istisnalarda mefçut...
  • Yeni Oluştur...