Serif Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Selam beyler, Bu SWG nasil bi seydir EQ/UO ile kiyaslanirsa, PvP nasildir, bana bilgi verebilirseniz sevinirim. Oyunu almayi disunuyorum ancak oyun hakkinda bi cok negatif sey duydum onun icin bayagi bi tereddutteyim. Simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 tuh bak 'selam' basligini gorunce bisiler yazicaktim... 'beyler' cevaplasin seni madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 2 ay oynarsın 2 sonra harcadığın vakte acırsın kesinlikle alma berbat bir oyun, 2 ay çok güzel(hatta 1 ay) sonra yapcak bi halt yok. ultima buna 1 milyon çeker. rezil bir oyun uzak dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 uo mu ? uo swgyimi bin ceker ? bu konu uzun uzun baska bir threadde tartisildi tom tekrar ayni muhabbet olmasin simdi ... Serif forumlari biraz karistirarsan swg hakkinda bircok bilgi edinirsen bence bircok tartisma yapildi bu konuda [Bu mesaj Stream tarafından 13 November 2003 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 herkez her oyunu beğencek diye bişey yok,senin beğenmemiş olman oyunun berbat olduğunu göstermez[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 UO ve EQ ile fazla alakası yok o yüzden kıyaslamak zor, senin zevkine bağlı sevip sevmemen. AO oynadıysan onla kıyaslanabilir.[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Eğer sadece skill kasmak istiyorsan bu oyuna gelme derim.1 aydan kısa sürede herşeyi tamamlıyorsun zaten.Sonra 4-5 seçeneğin var. 1- Skillerini 0 layıp başka birşeyle uğraşmak 2- Pvp (ki bence çok güzel =P ) 3- Oyunu bırakmak 4- yeni account almak 5- patch beklemek hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 SWG çok ucu açik bir oyun. Grafik yönünden emsallerinden çok ötede. Oyun yapisi ve kurallariyla AO'ya oldukça benziyor(mus). SW hayranlarinin filmde gördügü karakterleri canlandirma imkani tanimasi diger MMORPG oyunlara üstün geldigi yer. PvP sistemi UO ya göre biraz degisik gibi gözükse de aslinda çok benzer. Sadece UO da menzilli silahlarin kullanimi olmamasi ve "görüs alani" yerine "ekran" mantigi olmasi insanlara biraz farkli geliyor. Neticede PvP de iki insan ellerindeki silahlarla birbirine zarar veriyor. Hiçbir special move kullanmazsan sonuca etki edecek seyler sans+skillin+elindeki silahin statleridir. Special movelar kullanirsan bu sefer seçtigin meslege özel special movelar etkili olur. Mesela rakibini yere düsürebilir, 10sn boyunca hiçbirsey yapmamasini saglayabilir ya da alevler içinde yakabilir. Neticede UOda da yaptigimiz ayni seydi. Oyunu sevmeyip birakanlara gelince. Bu kisiler genelde oyunu tanima hafta ya da haftalarindan sonra "en güçlü pvp karakterini yaratmak" ya da "en zengin olacak meslegi seçmek" gibi hedefler koymus kisiler oluyor. Oyunun sistemine göre bu hedeflere ulasmak zor olmadigi için, ya da oyun sistemi oturmakta oldugundan mesleklerde degisikler yapildigi için (mesela bir meslegin gücünün düsürülmesi) bu insanlar sikilip oyunda yapacak birsey bulamadilar. Neticede bu oyundan ne alacagin senin ne bekledigine bagli. Dumanalti bir kantinde danseden bir twileki seyrederken ve masanda bir bothan tüccariyla spice (statleri yükselten bir ilaç) satin almak için konusurken yan masada deminden beri size ters bakan bir Ödül Avcisindan düello teklifi almak gibi bir hedefin varsa, oyunun sana bunu sagladigini söyleyebilirim. ÜStelik bunu kafanda hayal gücünü kullanarak degil, tam olarak görüntü ve içerik olarak veriyor. Son söz olarak bence çok güzel bir oyun. Sunduklariyla degilse sunacaklariyla insani oynatiyor. Ilerde gelecek eklentilerle kendi geminle uzayda dolasabilecek, speeder'inla tatooine çöllerinde gezebilecek ya da bir gün bir jedi oldugunu ögrenebileceksin. Hatirlatirim, çogu insan SOE'nin bunlari asla yapmayacagini söylüyor. Ama ayni kisiler oyunda jedi kodu olmadigini ve bunun da SOE'nin bir yalani oldugunu söylüyorlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 1 aylik bir surecte soe nin bi kac yila endeksledigi bir stratejiyi yorumlamak cok zor (ancak isin icinde bulunmak gerekir teoride) yani mcdonalds yaptigi ufak bi kampanyadan yada bir kez yemekten mc donalds suxorz burger king roxooorrrzz demek gibi bisi oluyo bu...ufak taktiklere gore genel strateji yargilanmamali zart bug li zurt nerf yedi zort bayiyo, eh be lol kardesim kendi icinde evrim gecirerek katilima bagli olarak, kisaca kendi icinde canli bir sistemi daha yeni kuruldugu donemde boyle kinayip yargilamak pek herkesin harci olmama li (yorum-elestiri yapmak demiyorum)... hele hele konusup sonra KESIN bi yargiya varip baskalarinin dusunce ve umutlarini etki etmek pek hak gibi gelmiyor bana.. benimde swg de yaklasik 2ci ayin icindeyim oyun surecinde...istesem hayli skillde master etmis vbvb ermis durumda olabilirdim, ama onun yerine anlik keyfi aktiviteler le felan BAYA bi eglenilip zaman gecirilebilecegini gordum...insanlari gozlemleyebiliyorsun, diger oyunlarda pek sinirli olan mimik ve beden haraketlerine kolay erisim sayesinde oyuncularin oyun icindeki espri ve dialog lari inanilmaz eglenceli hale geliyor..yani oyunun karakter etkilesim mekanigi BAYA esnek... ama tabi zevk ve renk konusu tartismaya aciktir, kimisi solo oynamayi sever yani diger oyuncularla etkilesim olup olmamanin pek bi anlami yoktur kimine gore...o zaman zaten online oyunun tek getirisi savas amacli sahnelerde rakibin AI degil gercek bi zeka ile daha sizi sinayan yapiya sahipp olmasi...onun disinda kendi basiniza yapabileceginiz pek bi sey yok mission alip yapmak disinda...tatmin etmez gibime geliyor boyle bi yapiyi. ben denemenizi tavsiye ederim... (lutfen wow u felan rakip olarak gostermeyin yaw? hani everquest2, uoX bi derece mantikli...)[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serif Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Tesekkurler, anlasilan bi alip denicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar