hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Arkadaşlar hepinizin tutkusudur winning serileri aynı oyunu bayrakları yokken isimleri yanlış söylüyoken hatta yanlış yazıyoken gittik aldık.Ya ps2'deki winning eleven 7'e ne diyorsunuz? Tek eksik son kadroları yapmamışlar ama BEckham real'de :) Oyunun gizlisini saklısını bilen varsa haber etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 en güzel Wining Eleven 4 du fikrimce.. Artık Wining eleven benden cok uzak eskiden böle degildi..artık 5 gün oynayan adam 5 sene oynayan adamı yenebiliyor..Wining eleven 4 zamanında oyunu kavramak için haftalarını harcaman gerekirdi..Bilenle bilmeyen vardı....[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Ben ps aldığımda en son wining oydu ve ben wining'i adam gibi onla oynamaya başlamıştım ama şimdikiler daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 kesinlikle katılmıyorum.. o oynamayı öğrenen adamların yarısı pc de fifa oynamaktan veya çeşitli konsollarda futbol oyunu oynamaktan kazandıkları alışkanlıklardır.. kesinlikle winning evelen 7 süper .. ps deki versiyonlarda ceza sahası dışından her vuruş gol oluyor yemişim öle oyunu ama o versiyonu bile fifa dan güzeldir orası ayrı koun ;)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ne olursa olsun ea sports konaminin spor oyunlarının yanına bile yaklaşamaz sadece isim yapmış bir firma hatta fifa serilerini iki gün oynayan 20 gol atmaya başlıyor hemen ancak winning öylemi asla hard oynadığınızda kendinizi zorlu bi turnuvanın içinde buluyosunuz hele ki arkadaşlarınız la beraber iseniz mükemmel müsabakalar oluyor.Ve spikerin o eşsiz türkçeyi andıran ve mana yüklü sözleri yok mu işte o zaman iyice dalıyosunuz olayın içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar