Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sınav Taktikleri...

Fistan

Öne çıkan mesajlar

bir de bizim okuldaki hocalar uyanık artık.
kalemkutu yasak!
çanta yasak!
sadece kalem ve silgi.
biz de kalın bir faber castell kalem var ya, onun arka tarafında silgi kısmı var ya
orası baya geniş
oraya yerleştiriyorsun kopyayı, paşa paşa çekiyorsun
ne öyle scan etmeler? Oha...[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

her hocanın bir acıgı vardır... :)
yoksa bile her sınavda mutlaka 1-2 karambol olur :)..
hatta biz mesela 4 ayrı kagıt oldugu zaman, önce milletin ilk sorularına bakardık,ilk 10 sorunun kendi kagıdımızdaki yerlerini bulur sınav basladıgı zaman... tık tık tık yazardık shıkları puhaha hocada aptallar kagıtlarınız farklı derdi eheh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Melancholy-, 12 November 2003 23:37 tarihinde demiş ki:
kalemkutu yasak!
çanta yasak!
sadece kalem ve silgi.
biz de kalın bir faber castell kalem var ya, onun arka tarafında silgi kısmı var ya
orası baya geniş
oraya yerleştiriyorsun kopyayı, paşa paşa çekiyorsun
ne öyle scan etmeler? Oha...[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
zuhahah o kalemden bendede var iyi fikir bende deneyem :D[hline]><><><><><><><
//////////
//////////
|||||||||||||||||
[Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlueStar, 12 November 2003 20:31 tarihinde demiş ki:
puhah... simdi... 3 sene önce, Bir silgi alınırdı, hani yesil uzun tam 0rtasında beyaz cizgi olanından :).. tam o beyaz kısımdan ikiye ayrılırdı, araya zigzag seklinde 5 6 kagıt birlesik sekilde yapıstırılıp önüne ve arkasına numuneler yazılırdı.. taki söyle bir defo kesvedilene kadar; 2 capraz ön sırada oturan arkadasa silgi atılırken, gramafon seklinde acılıp yere düsmesi ve hocanın bunu farkedip kafa atması gibi..

[Bu mesaj BlueStar tarafından 12 November 2003 20:35 tarihinde değiştirilmiştir]

walla bunu kolayı war yani hazırlaması zor oluyo ama akordeonda olmuyo :)
şimcik kağıtları 2 silgi boyunda kesiyoz 6 7 tane sonra ortadan zımbalayıp öle araya yapıştırıyon al sana ciltli ansiklodepi :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Melancholy-, 12 November 2003 23:37 tarihinde demiş ki:
kalemkutu yasak!
çanta yasak!
sadece kalem ve silgi.
[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)

kim o hoca ya naaptın sen bizim okulda nsı kopya çekilir biliyomusun alırsın hocayı kafaya kanka muabbetitini kurarsın sora sınavda muabbeti açarsın hoca sınavdan kopunca ne istersen yap bazılarına da bi soruyu bikaç kz vea farklı şekillerde sorunca cevapları sölüyolar mesela çimşit
Sosyal ağlarda paylaş

ben sosyolojı dersınde sınav kagıdının 7.50 sorusunu kıtaptan bakarak yazdım actım kıtabı kelıme kelıme yazdım 23 aldım eheh :D yok boyle bır olay yaw hocaya sordum ben bılmem aldıgın not o dıyor maybaş yuzde yetmiş beş yapıpta 23 almak SUX[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...