Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 çok komik be sabo be. stand up yapsana.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Alın Size İşin ehlinden Kopya teknikleri[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: fizban, 12 November 2003 21:14 tarihinde demiş ki: selocan, abi tespit metodu ya ehe[hline]kendimi kendimden çıkarsam sıfır kalmaz. tespit ne kelime turan küheylan efsane apo ve daha niceleri :D[hline]If only I could breathe to see the sun of May... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 fantazi olmuş o.. en iyisi alıcaksın iyi zımpara sırayı zımparalayaksın daha sonra destan yazıcan olucak biticek..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. [Bu mesaj theKingpin tarafından 12 November 2003 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Cep bilgisayarı götürceksin kalem kutusundan ekranını sallandırcaksın bukadar:)[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Al bi tane Casio digital camera lı saatinden .. kağıda yaz yazıları kaydet sonra saate bakarsın lol ala sana huper fantazi :)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. [Bu mesaj theKingpin tarafından 12 November 2003 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 bence abarmamaya dikkat etmek lazım![hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 bir de bizim okuldaki hocalar uyanık artık. kalemkutu yasak! çanta yasak! sadece kalem ve silgi. biz de kalın bir faber castell kalem var ya, onun arka tarafında silgi kısmı var ya orası baya geniş oraya yerleştiriyorsun kopyayı, paşa paşa çekiyorsun ne öyle scan etmeler? Oha...[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 her hocanın bir acıgı vardır... :) yoksa bile her sınavda mutlaka 1-2 karambol olur :).. hatta biz mesela 4 ayrı kagıt oldugu zaman, önce milletin ilk sorularına bakardık,ilk 10 sorunun kendi kagıdımızdaki yerlerini bulur sınav basladıgı zaman... tık tık tık yazardık shıkları puhaha hocada aptallar kagıtlarınız farklı derdi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 benim bir taktiğim var ünide bile vaz geçmedim sıraya yazmak ;)[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: -Melancholy-, 12 November 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bir de bizim okuldaki hocalar uyanık artık. kalemkutu yasak! çanta yasak! sadece kalem ve silgi. biz de kalın bir faber castell kalem var ya, onun arka tarafında silgi kısmı var ya orası baya geniş oraya yerleştiriyorsun kopyayı, paşa paşa çekiyorsun ne öyle scan etmeler? Oha...[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] zuhahah o kalemden bendede var iyi fikir bende deneyem :D[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: BlueStar, 12 November 2003 20:31 tarihinde demiş ki: puhah... simdi... 3 sene önce, Bir silgi alınırdı, hani yesil uzun tam 0rtasında beyaz cizgi olanından :).. tam o beyaz kısımdan ikiye ayrılırdı, araya zigzag seklinde 5 6 kagıt birlesik sekilde yapıstırılıp önüne ve arkasına numuneler yazılırdı.. taki söyle bir defo kesvedilene kadar; 2 capraz ön sırada oturan arkadasa silgi atılırken, gramafon seklinde acılıp yere düsmesi ve hocanın bunu farkedip kafa atması gibi.. [Bu mesaj BlueStar tarafından 12 November 2003 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] walla bunu kolayı war yani hazırlaması zor oluyo ama akordeonda olmuyo :) şimcik kağıtları 2 silgi boyunda kesiyoz 6 7 tane sonra ortadan zımbalayıp öle araya yapıştırıyon al sana ciltli ansiklodepi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: -Melancholy-, 12 November 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bir de bizim okuldaki hocalar uyanık artık. kalemkutu yasak! çanta yasak! sadece kalem ve silgi. [hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] kim o hoca ya naaptın sen bizim okulda nsı kopya çekilir biliyomusun alırsın hocayı kafaya kanka muabbetitini kurarsın sora sınavda muabbeti açarsın hoca sınavdan kopunca ne istersen yap bazılarına da bi soruyu bikaç kz vea farklı şekillerde sorunca cevapları sölüyolar mesela çimşit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 bide sınava girip imzanı atıyosun ama sınav kagıdını vermiyosun. hoca bakıyor sınava girmiş kagıdı yok. sallamasyon bi not veriyor ki genelde 60 civarı olur ehehehe[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ben sosyolojı dersınde sınav kagıdının 7.50 sorusunu kıtaptan bakarak yazdım actım kıtabı kelıme kelıme yazdım 23 aldım eheh :D yok boyle bır olay yaw hocaya sordum ben bılmem aldıgın not o dıyor maybaş yuzde yetmiş beş yapıpta 23 almak SUX[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 üni de öyle herkese beklemediği(iyi - kötü) notlar veren hocalarınız varsa kağıtları okumadıklarına emin olun. bu hocalara kağıtlarınızı doldurmadan vermeyin, bol bol sallayın. bi arkadaşım cevap olarak soruları tekrar yazıp geçmişti mesela :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 aehuaeh geberik aslında maç falan anlatcan öyle bi durumda =)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 0.5 seffaf plastikli basmalı kurşun kalemin için 3.5 punto ile yazılmış yaklaşık yarım sayfa A4 bilgi barındıran ~6-2.6 cmlik bir kağıt sığar. Yakalanması zor, kullanımı kolaydır.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar