Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Savage! gene!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugun lan dan deneyelım dedı yukledık oyunu makınalara ben gırdım baglandım fakat dıger kımse baglanamadı server'a aynı cd-key ı kullanmaktan degıl mı? cozumu olan?

bır istek: bılıyorum warez olayları fln yasak ama ıstedıgım oyle bısey degıl tam olarak.. eger oylerse kıtleyınız lutfen!
ya elınde cd-key, cd-ken generator'u olan; nasıl bulabılecegımı bılen bırı varsa pm. atabılır mı?kotu bısey ıcın ıstmeyıorum... orjınal ıstmeıyorum.. yalnızca lan-dan oynayabılmek ıcın ıstıyorrum yardım edebılecek olan??
(zaman kısıtlı oyunla alakalı fıkırlerı yazarım sonra)[hline]a.k.a. Duxus
---------
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım?
---------
Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor!
---------
My life? Working in Progress!
Mesaj tarihi:
Yok ba$ka çözüm falan!

Kitleyin memur bey!

:D[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost!

Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Patch ile çözebilirsiniz :)

Son versiyon patchini arayıp, bulabildim sonunda. Elimdeki patch ile hem patch'li serverlara cd-key'siz girilebiliyor, hemde server açılabiliyor..

Çözümleri icq'dan ilgilenenlere anlatabilirim (legalliği bozmayalım burda :P icq : 89646101)

Ayrıca hemen oyun oynayasım var. İlgilenenleri gene aynı numaradan beklemeye alıyorum! :P[hline]Life is just a dream.
Mesaj tarihi:
Beyler Savage alın, oynayın, oynatın.
Avatürk Full sürümünün serverini açınca orda oynarız bolca. CS'den başka oyun görsün millet biraz :).[hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Mesaj tarihi:
Ben Demosu ile baya yabancı serverlarda oynadım fakat Avaturk'un demo serverına gelen kimse yok . Sanmıyorumki Full açsa gelen olucak ...[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
  • Yeni Oluştur...