smerten Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 bugun lan dan deneyelım dedı yukledık oyunu makınalara ben gırdım baglandım fakat dıger kımse baglanamadı server'a aynı cd-key ı kullanmaktan degıl mı? cozumu olan? bır istek: bılıyorum warez olayları fln yasak ama ıstedıgım oyle bısey degıl tam olarak.. eger oylerse kıtleyınız lutfen! ya elınde cd-key, cd-ken generator'u olan; nasıl bulabılecegımı bılen bırı varsa pm. atabılır mı?kotu bısey ıcın ıstmeyıorum... orjınal ıstmeıyorum.. yalnızca lan-dan oynayabılmek ıcın ıstıyorrum yardım edebılecek olan?? (zaman kısıtlı oyunla alakalı fıkırlerı yazarım sonra)[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress!
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 CD key sorulması ve verilmesi yasak biliyorsun, ama başka bir çözümü olabilir diye kitlemiyorum. Eğer yoksa söyleyin kitleyeyim =][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
smerten Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 up! noolur başka çözüm :)[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress!
Symoon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Yok ba$ka çözüm falan! Kitleyin memur bey! :D[hline]As long as nature glows, no life is ever truly lost! Yabancı mandası, dinci yanlısı, vatan haini dolmuş canım yurdum.
Magic Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Patch ile çözebilirsiniz :) Son versiyon patchini arayıp, bulabildim sonunda. Elimdeki patch ile hem patch'li serverlara cd-key'siz girilebiliyor, hemde server açılabiliyor.. Çözümleri icq'dan ilgilenenlere anlatabilirim (legalliği bozmayalım burda :P icq : 89646101) Ayrıca hemen oyun oynayasım var. İlgilenenleri gene aynı numaradan beklemeye alıyorum! :P[hline]Life is just a dream.
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Beyler Savage alın, oynayın, oynatın. Avatürk Full sürümünün serverini açınca orda oynarız bolca. CS'den başka oyun görsün millet biraz :).[hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Predator Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Ben Demosu ile baya yabancı serverlarda oynadım fakat Avaturk'un demo serverına gelen kimse yok . Sanmıyorumki Full açsa gelen olucak ...[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Magic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Oyunun kendisi olan ve oynamak isteyenler yok mu ?[hline]Life is just a dream.
Öne çıkan mesajlar