Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçlarım gitti!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eveet,yıllardır müşterisi olduğum berber mesleği bıraktı,okulda saç jölesine kızıyorlar,her sabah saçımla uğraşmayı sevmiyorum,zaten uğraşsamda bişiye benzemiyor,ve bütün faktörler birleşti bugün tanımadığım bir berbere gitmek zorunda kaldım ve saçımı 3'e vurdurttum:)çok yakıştı valla,garip hissediyorum,bide berber makineyle hemen saçımın en üstünden,kafamın ortasından başladı makinele almaya,niye ordan başlanırki?müşteri traşa başladıktan hemen sonra vazgeçerse içinde patlasın diyemi?olsun oldu,yakıştı işte,herkese tavsiye ederim:)çok garip bi duygu:)[hline]tık!
Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts!
Act now!

Mesaj tarihi:
ben küçükken hiç çok kısa kestirmezdim ilkokul 2 de falan.
babam bi gün yan komşunun acar delikanlısına emanet etti beni al götür bunu bi traş ettir diye ula bi oturdum berbera caaart 3 numara tam ortadan almasınmı ben bi ağladım bi ağladım eve geldim ablalarım bile ağladı yemin ediyom o gün bu gün bidaha hiç makineyle kestirmedim şimdide 35cm civarı.4 yıldırda uzun.ama kestirecem bi gün ilhan gibi olacam :P ama berberin yolundan en az 5 kere dönmüşümdür kıyamıyom.[hline]i love this game!

[Bu mesaj Fistan tarafından 13 November 2003 20:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
İyi saatler olsun. ( lem yoksa sıhhatler olsunmuydu :) )[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden...
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Mesaj tarihi:
sıhhatlar olsun abi
benim de uzuyor abisi 18-19 cm falan şu an 4.sınıfa kadar düşünüyorum ama belli bir seviyeyi geçirmem heralde.ondan sonra askerlik-iş falan tabi
kırt kırt :)[hline]CsnFrp
What is Regulus?
AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki:
regulus azman gibisin masallah
Mesaj tarihi:
valla gitti artık zaten,üzülücek,merak edicek bişikalmadı,boşuna kendimi sıkmıyorum(yalan),beniseven böyle sevsin,bu arada saaatler olsun diyen herkese teşekkür ederim[hline]tık!
Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts!
Act now!

Mesaj tarihi:
saclarım uzun ama kestirmeyi düşünmüyorum. abi korkuyorum yaw.o kadar emek verdim ben bunlara yazık onlara bea :)[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden...
Mesaj tarihi:
bilmiom ama dalgamı geçerim topic'inde dyna'nın kel olduğu rivayetini bonepart ortaya atmıştı. eee nede olsa adam üni okuo kolaymı abi cay alan varmı? höhhh:! pardon o başka topicti :-D[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden...
Mesaj tarihi:
said:
regulus, 13 November 2003 21:13 tarihinde demiş ki:
olum dogy yoksa onunla ilgili bir hamle mi?hıııı??(csnfrp forumlarını hatırla) :) seni gidi seni

"o"nunda rolü var tabi,bakalım beğenecekmi yarın:)[hline]tık!
Act now!

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 13 November 2003 21:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hazır saç konusu açılmışken saçla ilgili bi espri yazayım.

Saçlarını uzatıyomusun muhabbeti olurya.biri sorduğunda ;

-Saçlarını uzatıyomusun?
-hayır.zaten kendisi uzuyo!
- ¿ ñ¦«_§@# ® ?
[hline]i love this game!
Mesaj tarihi:
ben bu yazın sonun da tam okullar açılırken en uzun saçlı lise öğrencisi ünvanını almıştım :D tabi okulun ilk günü müdür tarafından bi güzel kovalandım. "Bu ne Saç Layn Git kestirde gel" Şeklinde :-). Ama rezil etmişti herif herkesin içinde eheh. Ama harbi uzundu saçlar yani bende ne zaman atçaklar diye bakıodum :P[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!

• Yeni Oluştur...