DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 eveet,yıllardır müşterisi olduğum berber mesleği bıraktı,okulda saç jölesine kızıyorlar,her sabah saçımla uğraşmayı sevmiyorum,zaten uğraşsamda bişiye benzemiyor,ve bütün faktörler birleşti bugün tanımadığım bir berbere gitmek zorunda kaldım ve saçımı 3'e vurdurttum:)çok yakıştı valla,garip hissediyorum,bide berber makineyle hemen saçımın en üstünden,kafamın ortasından başladı makinele almaya,niye ordan başlanırki?müşteri traşa başladıktan hemen sonra vazgeçerse içinde patlasın diyemi?olsun oldu,yakıştı işte,herkese tavsiye ederim:)çok garip bi duygu:)[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ben küçükken hiç çok kısa kestirmezdim ilkokul 2 de falan. babam bi gün yan komşunun acar delikanlısına emanet etti beni al götür bunu bi traş ettir diye ula bi oturdum berbera caaart 3 numara tam ortadan almasınmı ben bi ağladım bi ağladım eve geldim ablalarım bile ağladı yemin ediyom o gün bu gün bidaha hiç makineyle kestirmedim şimdide 35cm civarı.4 yıldırda uzun.ama kestirecem bi gün ilhan gibi olacam :P ama berberin yolundan en az 5 kere dönmüşümdür kıyamıyom.[hline]i love this game! [Bu mesaj Fistan tarafından 13 November 2003 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 İyi saatler olsun. ( lem yoksa sıhhatler olsunmuydu :) )[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 sıhhatlar olsun abi benim de uzuyor abisi 18-19 cm falan şu an 4.sınıfa kadar düşünüyorum ama belli bir seviyeyi geçirmem heralde.ondan sonra askerlik-iş falan tabi kırt kırt :)[hline]CsnFrp What is Regulus? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 lol saatler olsun hehehe[hline] Avatar isteriz Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 zor bi karar valla ben baya bi düşünürdüm : )[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 uzar uzar merak etme=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 valla gitti artık zaten,üzülücek,merak edicek bişikalmadı,boşuna kendimi sıkmıyorum(yalan),beniseven böyle sevsin,bu arada saaatler olsun diyen herkese teşekkür ederim[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 tabii kökü senin nasıl olsa.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 saclarım uzun ama kestirmeyi düşünmüyorum. abi korkuyorum yaw.o kadar emek verdim ben bunlara yazık onlara bea :)[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 olum dogy yoksa onunla ilgili bir hamle mi?hıııı??(csnfrp forumlarını hatırla) :) seni gidi seni[hline]CsnFrp What is Regulus? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ohahaa bide kulaktan fısıldama yap ;)[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 benim ara sıra 3-5 milim oluyo bazen 1 cm olduguda görülüyo ama pek geçmeden kesiyorum 1 cm e gelince papaz gibi oluyo böle cok çirkin[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 eheh o yüzden mi hep şapkayla resimlerini gördük dinamik?[hline]CsnFrp What is Regulus? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 çok dikat çekmemek lzm elalem işten güçten kalıyo sonra o yuzde n:P ama forumlarda biyerlerde parlak resimlerde olucak vaktinde koyduydum :P[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 bilmiom ama dalgamı geçerim topic'inde dyna'nın kel olduğu rivayetini bonepart ortaya atmıştı. eee nede olsa adam üni okuo kolaymı abi cay alan varmı? höhhh:! pardon o başka topicti :-D[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: regulus, 13 November 2003 21:13 tarihinde demiş ki: olum dogy yoksa onunla ilgili bir hamle mi?hıııı??(csnfrp forumlarını hatırla) :) seni gidi seni "o"nunda rolü var tabi,bakalım beğenecekmi yarın:)[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 13 November 2003 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 hazır saç konusu açılmışken saçla ilgili bi espri yazayım. Saçlarını uzatıyomusun muhabbeti olurya.biri sorduğunda ; -Saçlarını uzatıyomusun? -hayır.zaten kendisi uzuyo! - ¿ ñ¦«_§@# ® ? [hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 2. kez ban yemesini talep ediyorum evet için 1 i hayır için 2 yi tuşlayınız[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 espri iyi olmayabilir ama denemenizi öneriyorum.[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 3[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 aha ben birine yaparım bu aralar bunu :)[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 ben bu yazın sonun da tam okullar açılırken en uzun saçlı lise öğrencisi ünvanını almıştım :D tabi okulun ilk günü müdür tarafından bi güzel kovalandım. "Bu ne Saç Layn Git kestirde gel" Şeklinde :-). Ama rezil etmişti herif herkesin içinde eheh. Ama harbi uzundu saçlar yani bende ne zaman atçaklar diye bakıodum :P[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar