Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cloning ve Insurance (by SOE)

Stream

Öne çıkan mesajlar

Cloning
In Star Wars Galaxies™, your character is protected from true, permanent death through the use of cloning technology. In nearly every city, you will find a cloning facility. You can create a replica of your character at these facilities, using one of the Cloning Terminals. To use a Cloning Terminal, select Use from the terminal's radial menu.

Whenever you die, you will reappear at the last cloning facility you visited (in other MMOs, this process is called "binding"; essentially, you can "bind " yourself to any cloning facility). Cloning costs credits, but it is usually worth the expense. You will probably want to clone yourself every time you travel to a new city or planet.

NOTE: Cloning at a nearby facility that you are not bound to will result in substanial wounds and battle fatigue.

INSURANCE

Cloning facilities also house Insurance Terminals. When you "use" an Insurance Terminal, you may insure any or all of the items you are carrying. Most items that you do not insure will take a 5% decay penalty when you clone. Items that you insure will only take a 1% decay penalty when you clone. Like cloning, insurance costs credits, but it is relatively cheap. You should use insurance whenever you can on the items that matter most to you.

Certain items do not need to be insured. For example Your starting items are automatically insured to prevent you from losing them early in the game.

Decayler basimiza dert olacak gibime geliyo hadi hayirlisi
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç pahalı değil bence. Banka diye bişey var oraya koyun eşylarınızı. Üstlerinde 6şar sandık powerup ve stimpack gezdiren insanlar parasını ödeyecek tabi. Benim gibi cephanelik olarak dolaşan insanlar ya itemlarını kaybedecek ya da bedelini ödeyecek.
Tüm itemların insureu en kabadayı 10k eder. Buda oyuna girer girmez yapacağınız 3 görevdir.
Zaten çok tehlikeli bir şey yapıyorsanız ya da pvp monkey iseniz, sadece gerekli malzemeleri alırsınız.
UO'da naapardık? Dragon öldürmeye giderdik, ölünce de ağlardık resleyin resleyin ya da lootlayın diye. Burda da bazı insanlara komutla cesedinizi lootlama seçeneği veriyosunuz. Mesle dathomirde çok sakt yerde öldünüz. Yanınızdaki arkadaşlara lootlama yetkisi verin, gerisi onlara kalmış :)
Sosyal ağlarda paylaş

OH BEEE!!

Ne zamandır bekliyodum bunu, nihayet oyuna risk almanın heycanınıda dahil ettiler. Gittikçe monotonlaşıyor aksi taktirde herşey. Yaşasın heyecan hehe :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH
Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız oyunda dönen para düşünülecek olursa, bu para bir şekilde sistemden çıkmalı.Belki herkes çok fazla para kazanmıyor.Ama 2-3 mil yaptıktan ve her tip ekipmandan 2-3 yedeğin olunca, cantinada dansözlere dağıtmaya başlıyorsun parayı :-P.Bütçene dokunan tek şeyde ancak krayt enchanced silahlar ve zırhlar oluyor.

Aynı zamanda ekipman kaybı iyi olacaktır, ki bundan en çok yararı crafterlar elde edecek.Crafter charlar normalde çok kazanmıyor olabilir ya da insurance dokunuyor denebilir, ama bu uygulamanın temelinde savaştan para kazananlar var zaten.Tabi ki surveyorla uğraşanlar doğaya çıktıkları zaman tehlike altındadırlar.Fakat bu da bana hep eski bir UO muhabbetini hatırlatır ; ya kardeş gelsene ben ağaç keserken beni kollarsın :).

Özetle parayı bi yere harcayıp kullanışlı hale getirmek şart, bu arada item kaybetme heyecanına katılıyorum :-P.
Sosyal ağlarda paylaş

bundan once de insurance vardi , ama 1 kere bile sigortalamadim silah vs. leri. yapan var miydi ? hic konusan olmadi bu konuda oyun icinde. bu insuranca i biraz acmanizi rica edecegim.[hline]eededo tha Pokemon Master
--------------------------------------------
Adventure Crew ... www.advcrew.com
Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darksun, 13 November 2003 17:23 tarihinde demiş ki:
Ya iyide insurance için 10k dan daha fazla tuttuğunu hatırlıyorum ben.Bide benim char architect ne zoruma 10k para vermek? ben gidip 3 mob öldürüp 40k alamıyorum 1 görevden.
Bide bütün eşyalar decay olmuyor allahtan baya bi sınırlaması var onun.

architectsen yüksek moblarla ve tehlikeli gezegenlerde işin yok :)
arada bir insurelarsın itemlarını, overt değilsen zaten ölmen çok zor. Mobların %80i zaten sadece incap ediyorlar. Ha eğer hem architectim hem de gider en azgın moblara dalarım diyorsan parasını ayıracaksın.
Ayrıca architect olarak üstünde zırhtı krayt weapon falan taşımıyorsun demektir. E architect olarak tüm resourceunu da üstünde taşımadğını varsayarak kaybedecek giysi ve bir iki silah dışında bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Clone terminalin bulunduğu yerde, bir de insurance terminal bulunur.Eğer insurance terminal kullanırsan, itemlarinin sağ üst köşesinde (i) görürsün.Bu item sen öldükten sonra ve clonlanınca, itemin inventorinde kalacağı demektir, ama yalnızca 1 defalıktır ve clone sonrası item üzerindeki (i) nin gitmiş olduğunu görürsün.Değerli bir krayt scatter kabetmek istemiyorsan her clone sonrası insurance etmen gerekir.(Bu arada bu uygulama son zamanlarda UO ya bile getirilmisti, item başı 500 gold mu neydi)
Sosyal ağlarda paylaş

item kaybetmiyorsunuz
sadece decay oluyor =P %5 de abartı bir rakkam değil
zaten insure olsa bile %1 kaybedeceğinizden bende pek bi değeride yok insurance ın.
Oyunda insurance ı aktif hale getirdiklerinde ben dathomirde 1-2 defa ölüp cesedi bırakmıştım.3-4 gün sonra biri senin cesedin burda diye msg atmıştı =P sonrada kalktı zaten...
Swg forumlarında bukadar ağlayan varken yeniden eski anlamdaki insurance ı getirmeleri çok zor zira SOE ağlayanlara göre hareket ediyor.
Imperial lara adam lazım diyipde halen at-st leri nerflemeleri gibi çelişkilerde cabası.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben hiçbiyerde insurance yazısı bulamıyorum belkide ben gormuyorum adamlar buraya ne değiştiğine dair post atmış insuranceta yazılmıcak bi yenilik diilki yani.

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Developers&message.id=10342

Nerde okuduysanız banada bi yollayın çok merak ettim.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

http://starwarsgalaxies.station.sony.com/manual_detail.jsp?id=56930

Forumlarda Game Guides bolumunde Q amca manueldeki 3 bolumun guncelledigini yazmis ve linkleri vermis üstteki clone'un hic bir degisiklik yapmadan direk pasteledim buraya hepsini

http://starwarsgalaxies.station.sony.com/manual_detail.jsp?id=59351 ----- Mount

http://starwarsgalaxies.station.sony.com/manual_detail.jsp?id=59376 ----- Player City

hepsini aynen pasteledim isterseniz birde ordan okuyun[hline]Ogoed in Eclipse Galaxy
Or-ema in Kettemoor Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...