Mino Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 çok hoş sen mi çektin[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 amma parlıyor[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 bence görsel sanattır bu :)[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 çok değişik ya çok güzel[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 alkışlar tebrikler vs vs ler ciddi çok hoş olmuş hll olsun[hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 neden bu kadar uzakta ay? hiç bölesini görmemiştim.Bizim ev mi yüksek ondan mı büyük görünüyo burda?[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 heh şey gibi olmuş... böyle şeytanlı filmlerde falan olur ya güneşin öününü kara bulutlar kaplar güneş ufacık bir yerden ışık vrir sonra o da kapanır.. onun gibi olmuş :)[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Evet arkadaşlar ben çektim iltifatlar için saolun... Geceye gece katalım hesabı... :) Fistan Ay'ın uzaklığı değişiyor tabi. Mesela sabahın ilk saatlerinde kocaman oluyor ama hemen kayboluyor. Bir de Bodrum'daki büyük sarı ay olayı var hiç söylemeyeyim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Minoma bak duygu adamı olmu$ da gece ayışığında fotoraf çekermi$ ahah :P[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 3-4 gün önce dolunaydı heralde bizdede elektrikler gitti balkondan bi baktım ana gündüz gibi havada kocaman bembeyaz bi ay. ama bu senin ay başka ay heralde[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 onun çektiği lunitari (kızıl ay) senin gördüğün solitari (beyaz ay) =P dl aklıma geldi napiim[hline]Avatar Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: Fistan, 12 November 2003 21:54 tarihinde demiş ki: ama bu senin ay başka ay heralde[hline]i love this game! farklı aylar görmüş olabilirsiniz mesela 12 tane ay var sen aralıkı görmüşsündür o ocak'ı :lol:[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 hep nefret etmisimdir bulutlardan.. böyle bi güzelligi örttükleri icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 bence bulutlar sayesinde güzel bulut olmasa idi çırılçıplak gökte güzel dururmuydu acaba[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 bence tek basına.. o kadar muhtesem bir varlık ki.. tüm siyahlardan yoksun,.. herseyden... arınmıs bir sekilde, sanki saflıgın bir simgesi gbi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 kafa iyi galba:lol şak aşaka ayın hastasıyım zaten , hatta gözlem yapıyodum da kış geldi bulutlardan bişey gözükmüyor fikri olan veya koccaman ay resmi olan var mı (bu arada makine geceyi aydınlatmayı denemiş becerememiş galiba, zrka plan simsiyah olsa güzel olur)[hline]Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır??(viva OSS) not:small nası yazılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 [hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele[Bu mesaj Halfmumi tarafından 13 November 2003 16:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 benim gördüğüm ay başka bi ay demiştim size. işte benim gördüğüm ay bu mumi nin ayı.[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: Wulfgar, 12 November 2003 21:58 tarihinde demiş ki: onun çektiği lunitari (kızıl ay) senin gördüğün solitari (beyaz ay) =P dl aklıma geldi napiim[hline]Avatar Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim solinari olcaktı solitari maça ası şeklinde faln bişiy olabilir mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Asıl bulutsuz bir gecede saat 2-3 civarı, yazın ay iyice alçalmışken hafif dalgalı bir denizde oluşan o görüntü.. daha söze ne gerek..[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. karpuz, 11 November 2003 17:25 tarihinde demiş ki: içimizde ramazan aylarında ortaya çıkan tıpta ramazan cinleri olarak adlandırdığımız cinus ramazanuslar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 hele birde rengi ateşe yakınsa... icilir be mehtapta.. ehehh.. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 hele bir de aylardan temmuz ise bambaşka.... :)[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 :) regulus abi süperdi[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. karpuz, 11 November 2003 17:25 tarihinde demiş ki: içimizde ramazan aylarında ortaya çıkan tıpta ramazan cinleri olarak adlandırdığımız cinus ramazanuslar var... _-Sturm-_, 13 November 2003 18:34 tarihinde demiş ki: Yine patladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Solitari yazdığımın farkında bile deilim :) kart oyunundan dolayı karışmış olsa gerek[hline]Avatar Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar