malmsteen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 clientte yeni char olusturunca cıkan haritadaki sehir isimlerini nasıl degistirebilirim bilgisi olan warmı ¿?¿ [Bu mesaj malmsteen tarafından 12 November 2003 12:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 bu olay sanırım client editing ile yapılıyordu[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 iyide client in icinde britania minoc vs. gibi seyler yoq benim aklıma client versionu geliyo ben 2.0.3 u kullanıyorum acaba daha sonraki versionlardamı [STARTS] ın altını okuyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: malmsteen, 13 November 2003 10:00 tarihinde demiş ki: iyide client in icinde britania minoc vs. gibi seyler yoq benim aklıma client versionu geliyo ben 2.0.3 u kullanıyorum acaba daha sonraki versionlardamı [STARTS] ın altını okuyo? sphere deki scriptler sadece sphere.exe içindir başka hiç bir progaram onları kullanmaz ( axis dışında ) . bu yüzden olay client ile alakalıdır[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| [Bu imza zgrw tarafından 02 November 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Sana lazim olan bir HHD Hex Editor ... Bunu googledan arat ve yukle oradan clienti ac ctrl+f ye bas ve arat britain veya iste o resimde ne varsa... cikacak olani degistir bi kac kere arat yanlis briti degistirme...[hline] ***Owner of Blackthorne's Revenge*** Blackthorne's Revenge Cok Yakinda Geliyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar