Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi solo hunting chari nedir ?

Stream

Öne çıkan mesajlar

Soloing yapmak icin en iyi char sizce ne arkadaslar ?

İki tane template dusundum:

Master Commando / 3313 ch (graulu tank yapabilecek sekilde bir ch, rancorda olabilir :))

Master TKA / Doctor (kalan skillerle doktorun neresine kadar oluyorsa)

sizin dusunceleriniz nelerdir daha iyi bir template oneren varmidir ?
Sosyal ağlarda paylaş

tanklamak icin en iyi cozum graul mauler cikarip arkasina durmak. doctor tka ayagina yatarsan mantikli olmaz cunku 3-4 tane aggro toplanir basina, zaten stim dedigin cakinca hemen islemiyor basedemezsin. buff dersen herhangi bir yerde bi master doca 5 k boca edip bufunu alirsin. doktor manasiz yani, teras kasi direk tehlikenin icine girmek demek. ha tank yaparsin cogu oyuncu yapiyor da tek basina girmek hic bir zaman mantik isi degil bence.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Glatheros, 11 November 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
commando flame 4
master ch[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all
Kargy Necromancer is my bish

Aynen!!!! Sadece hunting içinse master commando olmaya gerek yok, flame 4 yeter. Master CH olmanın çok yararı var...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Olay aslında solonu nasıl yapacağına bağlı, misal ben Master TKA/Master Doctor um.Teke tekte sadece self TKA buffla bile gnarled rancor, night sister rancorlarını aldım.Üstelik hala düzeltilmemiş olması lazım, eger human vari bir varlığa KD dizzy çekersen bir daha ayağa kalkamıyorlar.Ama solo şansın en çok 1 e 2 yada 1 e 3 olabiliyor yoksa çok kalabalık gruplara dalman pek mümkün değil.

Ha birde AI(silah taşıyan humanvari için) genellikle senden kaçıyorlar, ve bu da gerçekten çok sıkıcı olabiliyor.Ha birde normal olarak Krayt avından bahsediyorsan bu karakter çok işe yaramaz grup dışında :)

[Bu mesaj Lynx tarafından 12 November 2003 12:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

darksunun dediği çok doğru
özelliklşede teke tek olayı
ben daha ch 2304 ve flame 1 olmama rağmen oyunda öldüremediğim yaratık yok
4 e1 kamurith alıorum ama sen o template i bitirdiğinde bile 1 e 1den başka bişi alamazsın[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all
Kargy Necromancer is my bish

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...