Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ramazan=Şanssızlıklar

Wispy

Öne çıkan mesajlar

Gerçekten ramazan ayı gelince şanssızlıklar da üstüste beni buluyor. Misal geçen sene ramazanda basket oynarken yan bağlarım kopmuştu. ama bu senenin yanında geçen sene solda 0.
Sokakta yürürken kamyonun biri arabası çukura girmesin diye direksiyonu kırınca kamyonun aynası çarptı. Klasik türk insanı tabii, 5-10 metre ileride durdu adam, aynaya bir şey olmuşmu diye kontrol etti ve aynen devam... Neyse hastaneye gittik kaburgalardan biri çatlamış. Doktor ağrıkesici verdi nefes alırken ağrı oluyordu ama sineye çektik.
Ertesi sabah sahuru yaptım sonra ağrıkesiciyi içtim. Akabinde mide de dehşet bir ağrı ki sormayın. Hooop yine hastaneye meğer neymiş ağrıkesici midenin pH'ını düşürüyormuş, anlayacağınız bayağı bir asitleşiyormuş ortam. İlacı kullanmadan önce mide ilacı almak lazımmış vs vs. Neredeyse mide duvarını deliyormuşuz. Neyse bunu söylemeden bu ilacı veren doktorla da kavga ettim bir güzel. Tam çıkacağız hastaneden adamın biri yere su mu ne dökmüş. Adımımı atar atmaz hooop sırt üstü yere düştüm bel de mosmor oldu.
Gelecek ramazana kendimi ya mumyalattıracağım, ya da dört kolluya bindirecekler herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 12 November 2003 17:30 tarihinde demiş ki:
e kamyoncu bıraktı gittimi?
masraflarını falan karşıladımı?[hline]i love this game!

Tabi ki ödemez...Daha neler gördüm ben yaşlı adama çarptılar adamın başı yarıldı herifler bastı gitti...

Burası Türkiye bunlar normal diyoruz ama bence bunların olması anormal çünkü Atatürk bize Türk milletinin böyle anılması için bırakmadı ama bunu söylememektende insan kendini alamıyor çünkü böyle şeyler her adım başı başımıza gelebilir...Neden böyle davranıldığınıda söylecek olursak uzun bir liste yapmamız gerekir...

Neyse sana büyük geçmiş olsun bencede bu aralar oruç tutma ve iyi beslen kendine hep iyi bak...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...

[Bu mesaj Unbreakable tarafından 12 November 2003 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun.. seni parça parça götürüyorlar öbür tarafa galiba :))

büyük geçmiş olsun.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Garibim Wispy, 12 November 2003 17:07 tarihinde demiş ki:
Gelecek ramazana kendimi ya mumyalattıracağım, ya da dört kolluya bindirecekler herhalde.

en iyisi kış uykusuna falan yat, inine de hiçbirşiey sokma
dondura da bilirsin kendini :-)
geçmş olsun bu arada, kumardan uzak dur:-)[hline]Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır??(viva OSS)
not:small nası yazılıyo?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...