Wispy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Gerçekten ramazan ayı gelince şanssızlıklar da üstüste beni buluyor. Misal geçen sene ramazanda basket oynarken yan bağlarım kopmuştu. ama bu senenin yanında geçen sene solda 0. Sokakta yürürken kamyonun biri arabası çukura girmesin diye direksiyonu kırınca kamyonun aynası çarptı. Klasik türk insanı tabii, 5-10 metre ileride durdu adam, aynaya bir şey olmuşmu diye kontrol etti ve aynen devam... Neyse hastaneye gittik kaburgalardan biri çatlamış. Doktor ağrıkesici verdi nefes alırken ağrı oluyordu ama sineye çektik. Ertesi sabah sahuru yaptım sonra ağrıkesiciyi içtim. Akabinde mide de dehşet bir ağrı ki sormayın. Hooop yine hastaneye meğer neymiş ağrıkesici midenin pH'ını düşürüyormuş, anlayacağınız bayağı bir asitleşiyormuş ortam. İlacı kullanmadan önce mide ilacı almak lazımmış vs vs. Neredeyse mide duvarını deliyormuşuz. Neyse bunu söylemeden bu ilacı veren doktorla da kavga ettim bir güzel. Tam çıkacağız hastaneden adamın biri yere su mu ne dökmüş. Adımımı atar atmaz hooop sırt üstü yere düştüm bel de mosmor oldu. Gelecek ramazana kendimi ya mumyalattıracağım, ya da dört kolluya bindirecekler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Geçmiş olsun. senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. hastalığın geçene kadar bi kaç gün oruç tutma istersen şöyle güzelce bi beslen kendini toparla.[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 oha abipişmiş tavuk fln az kalıyo bunun yanında büyük geçmiş olsun[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 e kamyoncu bıraktı gittimi? masraflarını falan karşıladımı?[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 geçmiş olsun[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: Fistan, 12 November 2003 17:30 tarihinde demiş ki: e kamyoncu bıraktı gittimi? masraflarını falan karşıladımı?[hline]i love this game! Tabi ki ödemez...Daha neler gördüm ben yaşlı adama çarptılar adamın başı yarıldı herifler bastı gitti... Burası Türkiye bunlar normal diyoruz ama bence bunların olması anormal çünkü Atatürk bize Türk milletinin böyle anılması için bırakmadı ama bunu söylememektende insan kendini alamıyor çünkü böyle şeyler her adım başı başımıza gelebilir...Neden böyle davranıldığınıda söylecek olursak uzun bir liste yapmamız gerekir... Neyse sana büyük geçmiş olsun bencede bu aralar oruç tutma ve iyi beslen kendine hep iyi bak...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... [Bu mesaj Unbreakable tarafından 12 November 2003 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Sağolun arkadaşlar. Kamyoncu elbette yardımcı olmadı. Ben yine şanslı sayıyorum esasında. Bir de kamyonun aynası kırılmış olsaydı adam inip yakama yapışacaktı yavuz hırsız hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 geçmiş olsun olaylar yuh dedirttirecek cinsten[hline]Güldürme beni Sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Çok geçmiş olsun.Büyük kazalar atlatmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Ayna sağlam bişi olsaydı seni kaybedebilirdik ozaman yada ayna değilde kasasının arka köşesi falan çarpsaydı? off off yine ucuz kurtulmuşsun diyesim geliyor[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 geçmiş olsun.. seni parça parça götürüyorlar öbür tarafa galiba :)) büyük geçmiş olsun.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 en komacanından bi geçmiş olsun ya harbici artık ne diim.[hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 walla şanssızlık bence de oruç tutma bikaç gün wah wah ya hale bak.. geçmiş ola düşman başına gelmesin[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Cidden geçmiş olsun. Şu anda durum nasıl?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 İlk günden çok daha iyiyim ama asitli içecekler uzun bir süre yasak olacak galiba. Gülerken de kaburgam ciğerime batıyor ve ne yazıkki bu günlerde hayatımın en komik olaylarını yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: Garibim Wispy, 12 November 2003 17:07 tarihinde demiş ki: Gelecek ramazana kendimi ya mumyalattıracağım, ya da dört kolluya bindirecekler herhalde. en iyisi kış uykusuna falan yat, inine de hiçbirşiey sokma dondura da bilirsin kendini :-) geçmş olsun bu arada, kumardan uzak dur:-)[hline]Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır??(viva OSS) not:small nası yazılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar