Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 * çıldırır * :)[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ya o elazığ gladiator de en bomba olay yanlış hatırlamıosam bu bizim adam tribünlere dönüo ve BORDO- BEYAZ BORDO- BEYAz ben orada yerdeyim. harbici yerdeyim ama[hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 bos bos mesaj atcaginiza linkini atsanizda izlesek beaaa[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 muhah... cek osman bana ordan 2,5adana... 0 ates sahnesi müthis ti pühehe... link mink ne alaka dalgamı geci0sunuz kim yolluyor msn den :).. 400 mb tan asagı diil dosya.. vcdciLerde falan satarlar bunu, 'GıllıAliyadyator' gbi bisey ismi.. Elazığ şivesi yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 isteyen şehrini belirtsin olan insanlar(benim gibi) cdye çekip getirsin(ben zorlanırım darılmaca yok)(inim istanbul koz. karfurun arkasında) işte kesin çözüm:) benden çok rahat ulaştırabilcek yığınla adam var, var di mi??? bu arada çıldırmak isteyen önden buyursun, çok zevkli oluyor :rock: bi mesajı düzgün yazamadım be:( [hline]Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır??(viva OSS) not:small nası yazılıyo? [Bu mesaj Borbag tarafından 13 November 2003 15:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Borbag tarafından 13 November 2003 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar