Escobar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 /deathblow diye bi macro kullaniyorum fakat gel gorki illa yakinda olmam lazim.Bazi adamlar on metreden karsisindakini oldurdukten sonra aninda db liyo bende ise oldurdummu kayiyo devamli.Lagdenmi acaba bole yoksa kasıtlı bişimi delircem yakında.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 O bizim bağlantıdan bence. Zira ben çevrede bukadar otururken kayan başka birilerini görmedim.Hele evin içinde isen bazen dışarı yolluyor seni, abartı sinir bişi.PVP de öldürüyor kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Yaw Battle da adamları olduruyosun dbliyemiyosun ama zaten seni olduruyolar sonra onlarıda heal ediyolar çok delirtici bi durum ya.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar