Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

küçük İSKENDER


Giovanni

Öne çıkan mesajlar

Duyan varmı ? Nefret ederim kendisinden. Yanımda oturan kız çok seviyo ama nedense tiksindim.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kendisiç Genelde aşmış marjnalite ötesi ortamdan kopmuş kimselerde gördüm şu ana kadar adam omoseksüel ve uyuşturucu bağımlısı iğrenç bi herif.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İskenderin küçüğü kesmez tabi en az 1.5 porsiyondan başlayacak tereyağlı salçalıı...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

uç noktaların adamıdır kendisi. en az bir mısrasında mutlaka kendine ait olduğunu hissettiği birşeyler bulur insan. hakaretleri umursamaz bir kişiliğe sahip olduğu her yanından bellidir: ne de olsa homoseksüelitenin doruğundadır ve bunu çekinmeden dile getirir. hakaretleri umursamaz, haklıdır da; çünkü hakettiği "övgü"dür. bazı anlarda, önyargılıların kalabalıklardan kolayca sıyrılmasını sağlayıcı istemsiz yeteneğine hayran kalırım. tıpkı biraz önce hakkında yapılan bilimum yorumları okuduğum an gibi..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bizleri çok fazla germemesine rağmen pasif eşcinseldir kendileri.
hergün yaklaşık iki şişe sek viski içtiğinden dolayı yakında ölür gibime geliyor.Bizzat tanıştığım aslında baya bir ego sahibi olan fakat ir o kadarda cinselliğinin vermiş olduğu eziklik sayesinde uçlardan uçlara koşan fazlaca betimlemeler kullanan, bir çok edebiyat ödülü almış şahsiyettir. yerin dibine batırlımamakla beraber öyle çook da süper bişey değildir.[hline]
...Me
DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Numb, 02 November 2003 16:19 tarihinde demiş ki:
evet boyama kitabın varsa onu alıyım lütfen. tüm dünyayı maviye boyamak istiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır birde dombilim estelim diyince kızıyorsun :-P
said:
Estel_Anorien, 10 November 2003 20:52 tarihinde demiş ki:
İskenderin küçüğü kesmez tabi en az 1.5 porsiyondan başlayacak tereyağlı salçalıı...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!
[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lol hatirlarim ortaokul zamanlarinda turkce dersi icin herkes cikip herhangi bir sairden 2-3 siir okuyacaktik. ben de 20. yuzyil Turkce Siir Antolojisi adli siir kitabini goturmustum (okuldakiler icin vazgecilmez bir kaynaktir)

neyse sira bizim gruba geldi, kimsenin umrunda degil, ciktik tahtaya 3 kisi, rastgele bi sayfa actim kitaptan ben "Kucuk Iskender'i okuyacagiz ortmenim" dedim ve kitabi arkadasa verdim (nerden biliim adamin siirlerinin icerigini ben. ortmenin gozleri bi acildi soyle ismi duyunca).

Basladi okumaya neyse sevgi mevgi gidiyor birden (hala unutmam) "siklamen vazo ve fibahri penisler" dedi herkes dondu once, sonra ben atladim "en iyisi baska bir siirini okuyalim bu buyuk sairimizin" falan gecistirdim ama olan olmustu herkes koptu tabi.

ogretmen suturduktan sonra sinifi, basladim diger siiri okumaya ve bu sefer ben patlattim bombayi: "sütçü seni düşünüp osbir çekiyordu. Menilerini yutuyordu, sen-" derken farkina varip olayin, "allahin belasi herif" diyip kitabi yere attim ogretmenimiz de bayandi cok ayip oldu... sinif iptal tabi bu sirada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sevmem, ama gerek düzyazılarından, gerekse şiirlerinden keyif almadığım için sevmem. Sadece cinsel tercihleri nedeniyle göklere çıkarılmasını yanlış bulduğum kadar, sadece cinsel tercihleri nedeniyle eleştirilmesini de yanlış buluyorum.

Adam fahişe değil, şair/yazar. Dolayısıyla değerlendirirken ve yorum yaparken bakılması gereken ilk şey yazdıklarıdır; ürettiği, emek harcadığı şey şiirleri, kitaplarıdır. Değerlendirmeyi seks hayatıyla sınırlı tutmak kanımca en hafif ifadeyle yersizdir.

Kendisi de Türkiye'de cinsel kimliği sayesinde ne kadar ön plana çıkıp popüler olabileceğinin bilincinde olan ve bunu özellikle kullanan bir insandır benim fikrimce, ki bu da hoşlanmama nedenlerimden biridir.

Yazılarında da şiirlerinde de baskı altındaki cinselliği yoğun kullanır, ilgi çeker, ama duygusallıktan uzak, hayvanca bir sekstir anlattığı genellikle. Sevmem, önermem.

Devil iyiymiş bu arada, "bu büyük şairimizin başka bir şiiri" kurtarma harekatı da süpermiş lol[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...