rune_xander Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 selam millet gene bi sorunum var :) (herzamanki gibi) ya su guards komutunu kaldirmak istiorum yani mesela guards deilde baska bisi soleyince gelsin veletler :) onu nereden ve nasil dgistirebilirim??? simdiden eyvallah herkese :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 forumlara baktim bu arada ama sehirden kaldirma var baska bisi anlatilmior..... (soliiimde foruma git bak uleyn demeyin :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 beyler lutfen yardimm.... onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 spherespeech.scp dosyasında; ON=Guard help * ON=Guards* ON=Help Guards* // trying to call guards for help. satırları war istedigin gibi degistir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 baba cok saol ya wallaha cok kiyak oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 alla allah olmadi :( gene guards yazinca geliorlar mesela oraya atiyorum 12 yaziyorum guards deyince geliyorlar.... olmuyor yane 12 deyincede gelmiyorlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qudsider Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 sphereregion.scp den butun sehirlerin flaglarini gz olmayacak sekilde yap flag'ini hatirlamirum o zmn guards yazdigin zaman islemez.[hline]Admin Qudsider Icq:919832 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 onu denedim hatta bakrsan p konuyuda ben acmistim :) ama ben guards yerine baska bisi yazinca guardiyanlar gelsin istiorum. aslinda kaldirmakta istedim ama olmayinca ole bisi yazayimki gardiyanlar gelmesin diye dusundum o senin solediin flags=04180 'i 0180 yap hesabi ama olmuo :( lutfen yardimmmmmmmmm!!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 beyler lutfen yardim..... bari gzyi kaldiriim bosverin degistirmeyi forumdaki herseyi yaptim yinede olmuyor :( lutfen yardimmmm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dozer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 arkadasin dedigi gibi ON=Guard help * ON=Guards* ON=Help Guards* // trying to call guards for help. mesela polis deyince gelsinler istiyorsan ON=Polis imdat * ON=polisler* ON=imdat Polis* seklinde degistir. İslem tamam [Bu mesaj Dozer tarafından 13 November 2003 08:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malmsteen Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 o zaman guards ı kufur olaraq kabul et yerine #?!a^4 yazar kimsede gelmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Sphere den geliyor o guards lar sphere hex edit edilecek sanırsam daha once denemedim ama oyledir heralde. bu arada nasıl gidiyor işler uzun süredir girmiyodum gene girmicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar