Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N-Gage Yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugun elime gecti bu telefon alinca afalladim birden.. ilk defa bole karmasik bi telefon gecti elime ne yapacagimi hic bilmiyorum caresiz kaldim..telefonla ilgili sorularimi
cevaplarsaniz cok sevinirim..
1-hazir kartla nasi gprs e baglanabilirim
2-bu telefon a uygun nerden oyun yukleyebilirim
3-telefon zil sesi ayarlarini bi turlu bulamadim hangi menude oldugunu soyliyebilir misiniz.
4-vs vs uzar gider ama simdilik bu kadar yeter sanirim ;)
Mesaj tarihi:
zil seslerini profiles altından değiştirebilirsin

oyunları emule'dan dl edilebiliyor

FExplorer adlı bir programı install ederek MMC card'a atacağın java oyunlar'ı GPRS'den indirmeden direk applications altından kurabilirsin vs. vs. daha uzayıp gider..[hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Mesaj tarihi:
evet oyunlar MMC card ile satılıyor fakat tel içerisinde gelen MMC card'a internetten indirdiğin oyunları yükleyebiliyorsun[hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Mesaj tarihi:
yardimlariniz icin tsk ederim demin bilg e baglamayi denedim telefon u baglanamadi usb baglantisini yaptim tele de taktim olmuyo bagli degil diyo tel i tanimiyo bilgisayar tanidi telefonu ama pc suite adli program no phone connected diyo bu sorunu nasil halledebilirim..birde emule dan yukledigim oyunlari telefon a nasil yukleyebilirim anlatirsaniz cok mutlu olurum ;)
Mesaj tarihi:
said:
Thalion, 11 November 2003 20:21 tarihinde demiş ki:
zil seslerini profiles altından değiştirebilirsin

oyunları emule'dan dl edilebiliyor

FExplorer adlı bir programı install ederek MMC card'a atacağın java oyunlar'ı GPRS'den indirmeden direk applications altından kurabilirsin vs. vs. daha uzayıp gider..[hline]
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

gereksiz bi alinti oldu ama benim telefon turkce.. profiles in turkce anlamini ayarlar olarka dusundum ama ayarlarda zil sesi diye bisi yok?veya dedigin olay tel menusunden alakasiz bi yerde mi?
Mesaj tarihi:
gprs de n-gage oyunlarini nerden indirebilecegimi bilen var mi?sitesine girince sadece oyunlari tanitiyor bi download olayini goremedim yardim ederseniz cok sevinirim..
birde mp3 nerden indirebilirim tam bi adres verebilir misiniz?
Mesaj tarihi:
yuh be o telefonu çözeceğine git java öğren c öğren daha kolay o ne öyle[hline]CsnFrp
Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki?
AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki:
regulus azman gibisin masallah
Mesaj tarihi:
Bu siteden şu ana kadar çıkmış tüm orjinal oyunları indirebilirsin. pek yasal olmasa da nokia bu sitenin baya uzun bir süre açık kalmasına izin verdiğnie göre fazla bir sorun yok..

nasıl install edeceğini orda anlatıyor.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Mesaj tarihi:
Oyunları emule'dan indiriyorsun..

USB'den pc-suite'e bağlantı yapılamıyor.. sadece bluetooth ie yapılabiliyor. ama zaten FExplorer yüklersen telefonuna pc suite kullanmana gerek yok istediğin at telefonun içine FExplorer'dan takıl istediğin yere taşı vs. vs.[hline]
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

• Yeni Oluştur...