Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

N-Gage Yardım

Way

Öne çıkan mesajlar

bugun elime gecti bu telefon alinca afalladim birden.. ilk defa bole karmasik bi telefon gecti elime ne yapacagimi hic bilmiyorum caresiz kaldim..telefonla ilgili sorularimi
cevaplarsaniz cok sevinirim..
1-hazir kartla nasi gprs e baglanabilirim
2-bu telefon a uygun nerden oyun yukleyebilirim
3-telefon zil sesi ayarlarini bi turlu bulamadim hangi menude oldugunu soyliyebilir misiniz.
4-vs vs uzar gider ama simdilik bu kadar yeter sanirim ;)
Sosyal ağlarda paylaş

zil seslerini profiles altından değiştirebilirsin

oyunları emule'dan dl edilebiliyor

FExplorer adlı bir programı install ederek MMC card'a atacağın java oyunlar'ı GPRS'den indirmeden direk applications altından kurabilirsin vs. vs. daha uzayıp gider..[hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Sosyal ağlarda paylaş

yardimlariniz icin tsk ederim demin bilg e baglamayi denedim telefon u baglanamadi usb baglantisini yaptim tele de taktim olmuyo bagli degil diyo tel i tanimiyo bilgisayar tanidi telefonu ama pc suite adli program no phone connected diyo bu sorunu nasil halledebilirim..birde emule dan yukledigim oyunlari telefon a nasil yukleyebilirim anlatirsaniz cok mutlu olurum ;)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Thalion, 11 November 2003 20:21 tarihinde demiş ki:
zil seslerini profiles altından değiştirebilirsin

oyunları emule'dan dl edilebiliyor

FExplorer adlı bir programı install ederek MMC card'a atacağın java oyunlar'ı GPRS'den indirmeden direk applications altından kurabilirsin vs. vs. daha uzayıp gider..[hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

gereksiz bi alinti oldu ama benim telefon turkce.. profiles in turkce anlamini ayarlar olarka dusundum ama ayarlarda zil sesi diye bisi yok?veya dedigin olay tel menusunden alakasiz bi yerde mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunları emule'dan indiriyorsun..

USB'den pc-suite'e bağlantı yapılamıyor.. sadece bluetooth ie yapılabiliyor. ama zaten FExplorer yüklersen telefonuna pc suite kullanmana gerek yok istediğin at telefonun içine FExplorer'dan takıl istediğin yere taşı vs. vs.[hline]
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...