Way Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 bugun elime gecti bu telefon alinca afalladim birden.. ilk defa bole karmasik bi telefon gecti elime ne yapacagimi hic bilmiyorum caresiz kaldim..telefonla ilgili sorularimi cevaplarsaniz cok sevinirim.. 1-hazir kartla nasi gprs e baglanabilirim 2-bu telefon a uygun nerden oyun yukleyebilirim 3-telefon zil sesi ayarlarini bi turlu bulamadim hangi menude oldugunu soyliyebilir misiniz. 4-vs vs uzar gider ama simdilik bu kadar yeter sanirim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 nukem e baglanmak için 1 e basınız.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 zil seslerini profiles altından değiştirebilirsin oyunları emule'dan dl edilebiliyor FExplorer adlı bir programı install ederek MMC card'a atacağın java oyunlar'ı GPRS'den indirmeden direk applications altından kurabilirsin vs. vs. daha uzayıp gider..[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 benim bildiim oyunları gameboy oyunuymuş gibi satılıo[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 evet oyunlar MMC card ile satılıyor fakat tel içerisinde gelen MMC card'a internetten indirdiğin oyunları yükleyebiliyorsun[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 yardimlariniz icin tsk ederim demin bilg e baglamayi denedim telefon u baglanamadi usb baglantisini yaptim tele de taktim olmuyo bagli degil diyo tel i tanimiyo bilgisayar tanidi telefonu ama pc suite adli program no phone connected diyo bu sorunu nasil halledebilirim..birde emule dan yukledigim oyunlari telefon a nasil yukleyebilirim anlatirsaniz cok mutlu olurum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 said: Thalion, 11 November 2003 20:21 tarihinde demiş ki: zil seslerini profiles altından değiştirebilirsin oyunları emule'dan dl edilebiliyor FExplorer adlı bir programı install ederek MMC card'a atacağın java oyunlar'ı GPRS'den indirmeden direk applications altından kurabilirsin vs. vs. daha uzayıp gider..[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] gereksiz bi alinti oldu ama benim telefon turkce.. profiles in turkce anlamini ayarlar olarka dusundum ama ayarlarda zil sesi diye bisi yok?veya dedigin olay tel menusunden alakasiz bi yerde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 profiles--->tercihler. ordan kişiselleştir ordan da zil sesini seç..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 gprs de n-gage oyunlarini nerden indirebilecegimi bilen var mi?sitesine girince sadece oyunlari tanitiyor bi download olayini goremedim yardim ederseniz cok sevinirim.. birde mp3 nerden indirebilirim tam bi adres verebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 yuh be o telefonu çözeceğine git java öğren c öğren daha kolay o ne öyle[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 walla pek oyunu olan bi yer bilmiyorum ama nokia game'i sitesinden indirebiliyosun Kaça aldın??(telefon manyakta)[hline]quote oyunun hazin sonu Happy is the one who says i'ma Turk! Mana alassë equë inyë Turk!!! Ne mutlu Türküm diyene!!! K.S.D.M.P.A.L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Bu siteden şu ana kadar çıkmış tüm orjinal oyunları indirebilirsin. pek yasal olmasa da nokia bu sitenin baya uzun bir süre açık kalmasına izin verdiğnie göre fazla bir sorun yok.. nasıl install edeceğini orda anlatıyor.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Oyunları emule'dan indiriyorsun.. USB'den pc-suite'e bağlantı yapılamıyor.. sadece bluetooth ie yapılabiliyor. ama zaten FExplorer yüklersen telefonuna pc suite kullanmana gerek yok istediğin at telefonun içine FExplorer'dan takıl istediğin yere taşı vs. vs.[hline] MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA icq : 566413 msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar