Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bahceler su anda yapilabiliyormu?

Gulay

Öne çıkan mesajlar

said:
Gulay, 12 November 2003 16:35 tarihinde demiş ki:
Sadece merak ediyorum bahce olayi su anda yapailabiliyormu, yoksa yakinda mi gelecek

Gulay

Gülay Teyze,

Ortada şehir yok ki bahçesi olsun? :-P

Yeğenin Devvo

[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse

[Bu mesaj DA2019 tarafından 12 November 2003 16:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gulay, 12 November 2003 16:46 tarihinde demiş ki:
Ya canim bilmek istiyorum, bahce icin sehir mi gerekiyor?

Bahce opsiyonu su anda faal durumda mi? yoksa ileriki bir tarihte mi gelecek. Bir cok bahce tipi var SWG sitesinde , sadece merak ettim

Gulay

ps: bu arada bahsettiginiz bu SK hangi PA?

Yaa SK nın açılımını bilio beyaz, tailor sigridin PA sı...

Benim bildiim çiçekler şehirlerle beraber gelicek...

Bu arada beyler, şehir planlamasını sakın gülaya bırakmayalım, ortalığa pembe pembe çiçekler koyar, elaleme rezil oluruz... Bana kalsa Dathomirde bulunan kıvrık kuru ağaçlardan koyarım... :-D[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 12 November 2003 17:23 tarihinde demiş ki:
bi bothanada bırakmak mantıksız olur

dimi :)[hline]Eclipse:Eive Ikeste

PA mızın gayesi bu Eive, savaşmak!!! O yüzden adımız RIP ya!!! Hah, guild hall etrafını pembe çiçeklerle süsleyelim, savaşa da entari giyip gideriz artık... :-P[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter
Sosyal ağlarda paylaş

Bahçeler,süs havuzu,sokak lambası gibi ıvır zıvırlar bu hafta gelmesi beklenen mount & player city yamasının içinde.
Bu arada urban planner diye bişi yok, o binaları direk architect e verdiler.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi pek katıcak gibi gözükmüyor
gezegen başına düşecek şehir sayısını sınırlıyorlar.Muhtemelen en önce diken in olcak şehir.
naboo
taootine
corellia
hepsine 10 ar tane sınır...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...