Fist4n Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Kuş vurmak için değil canım sıkıldı. :) U şeklinde çatal buldum taa eskilerden serum lastiğini 20cm lik iki parçaya böldüm bide deri taş koyulan yular mı ne deniyo bilmiyom ondan bagladım off süper oldu. 20 metrede 10-20cm hedef sapıyo o kadarda olsun elimiz alışınca nokta atış yaparız heralde?[hline]icq:3500388 Champions League Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 8-9 sene önce bende böle bişi yaptıydım sonra taşı atarken baş parmaga geldi davul gibi oldu o gun bugun dür uzak duruyorum[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quincy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 bendede vardı sapan köy muhtarı aldı vermedi bidaha [hline] anlatılmaz yaşanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 25 metreden 1cm lik sapma ile kayma yapıyom(oda aşağı doğru) dağıtırım üleayn sniper var[hline]-I'M gonna Eat YOU! I'M BIGGER THAN YOU EMPIRE OF THE FOOD CHAIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: Quincy, 07 November 2003 20:49 tarihinde demiş ki: bendede vardı sapan köy muhtarı aldı vermedi bidaha [hline] anlatılmaz yaşanır muahuauh[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Zuhahah köy muhtarı Birde ihtiyar heyeti vardır; bu haraketinden dolayı seni kınamıştır.[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 kan davasına donmez ınsallah[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 4 sene önce hayat felsefem olan icat[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 o ıcat olmasa eylene bılırmıydık o aletı yapa bılmek ıcın ne teknıkler gelıstırmıstık ama bır turlu tası 1m uzaga atamadım :([hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 bizim eski mahallede iki tane tanımadığımız çocuk vardı bu eti cinler nerden buldularsa renkli menkli yanar döner bir sapan bulmuşlardı bu sapanın özelliği su balonu atmak için yapılmış olmasıydı.. bir sapanın bu kadar dehşet saçabileceğini tahmin etmezdik :)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 benim bi tane wardı 15 katlı apartmanın tepesine kdar gönderiyodu ama hiç kuş wurmamıştım...natural'ız ya racon...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 heh bi aralar çok ugraşıyodum sapanla hatta bi tanesini polise kaptırmıştım :) cam kırmıştım (lol hatta bi arkadaş vardı yanımda evin sahibi geldiginde abla bu ninja sapanı cam kırmaz demişti) baya guzel bi aletti koluma tam oturuyodu lastigi gerildiginde mermilerinide kendim yapardım :) küçük pense vardı penselerin arasında boşluk olur tel falan kesmek için o boşluga kurşun eritip dökerdim :) normal bi misketten biraz daha ufak bişey olurdu birazda onu penseyle ezerek düzeltirdim süper mermi oluyolardı :) (ehe az laf yemedim babamdan ulan yine evi dökümhaneye cevirdin diyerek :P ) 2 tanede cillop gibi cezveyi kurşun eritmek için kullanıp annemden laf yemiştim :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Bende o kurşun dökümlerine girmişdim mancığın ağırlığını tahta kutuyu kalıp olarak kullanarak 2 kilo kurşunu kaşıkla eritip doldurmuştum annem ohaa artık demişti kaşık hala duruyor tamamen bozuldu bütün pis işlerimi yaptırıyorum artık:)[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 en güzeli çorba kepçesiyle oluyo kurşun eritme işi :) hem sapıda uzun elin yanma sorunu çok zor oluyo bende senin yaşlarındaydım zaten bunlarla ugraşırken :) çok zevkliydi heh şimdi ugraşsak kazık kadar adam oldun işin gücün yok mu diye laf yeriz kesin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 oha Pop korkulur senden :]] Benim ilkokul 4ten beri kırmalı bir havalı tüfeğim var..Onunla takılırdım hep :p Böle sapan mapan tehlikeli işler..[Bir kere sapanla bir kızın kafayı yardığımı söylemiyim.][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 zamanında(baya bir önce) o sapanlardan birini yapmak için kasarken falçata ile halen elimde bulunan o müthiş kesiği yaptım kendimle guruluyum +gerçek anlamda acı ne demek onu da anladım balkondan atlayıp tamamen kurtulmak falan istemiştim...[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bi aralar benimde en büyük hobimdi(bundan 8 yıl önce falan) bi keresinde dandirik bi stadyumun etrafında teneke falan vurmaya çalışıyoduk polisler gelmişti tenekeyi ben vurursam sapanı alırım sen vurursan silahımı alırsın demişti adam vurmuştu ben vuramamıştım ama neyseki sapanı almadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: Popeye, 07 November 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (lol hatta bi arkadaş vardı yanımda evin sahibi geldiginde abla bu ninja sapanı cam kırmaz demişti) muahahahahahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Bi ağaca çıkmıştım, tam böle çürük bi dalın üstünde oturuyodum.. Aşağada da arklar vardı şaka olsun diye beni nişan almışlar .. Bizim orda mavi teos taşları vardı, çat indi beynime.. Bi de yer koydu tam oldu.. :D Kırmadım bi yerimi allahtan :)[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 lol küçükken benımde vardı yazlıkta yapmıştım sağlamdı baya çotank die vururdu heryeri bide güzel taş buldummu koyucak içine süper giderdi bodrumda bizim sitede az cam kırmadım[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Ne kadarda çok kurşun dökümcüsü varmış paticik'te ya :P Popeye,Chemical ben :) Bizim evin yanında kazı yapılmıştı kurşun bi boru çıktı ben lisedeyim ozmnlar kazan adamlar kurşun bu falan diye konuşuyolardı duydum ben kazı bitti kurşun boru bizim evin bahçesinde öylece atılı kalmıştı.Bende kafaya koydum bu boruyu baltayla kestim ufak ufak baltanında anasını ağlattık bu arada koca eski bi tencere vardı piknik tüpüne koydum erittim ama öyle ağır bişi olduki bide 600-700 derece vardır heralde onun sıcaklığı tutamıyom kaldıramıyom falan neyse dondu bu çıkardım tencereden ikiye böldüm yine erittim deodorantın teneke kutusu vardı onun kafa kısmını kestim sıvı kurşunu içine boşalttım 1.5kg civarı bi kurşun silindirim olmuştu hala durur evin bi köşesinde... heh[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 hiç işim olmaz...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 sapan eli bi olay ya bizm eski okulda bi eleman bikaç tane sapan getirmişti önce camları kırdılar bikaç tane sora da csınıftan dışarı faln saldırdılar ama yakalanmamışlardı çünkü camları derste faln kırıyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Kurşun almak lazım şöle boru gibi eritip eritip kullanak:)[hline]Come back strong with fifty belly dancers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 benim hiç sapanım olmadı onun yerine direk elimize alrıdık taşı atardım birbirimizin kafasına arada akardı birilerinin pekmezi laf işitirdik akşamları[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar