arthas1907 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bugün aldım!!! grafikler warcraft tarz ise age of mythology gandalf frodo vs leri hero olarak oyunda karşımıza çıkıyo...yeni başlamama rağmen şimdilik fena değil gibi gözüküyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas1907 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 unuttum oyun sierra dan çıktı!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Evet bende dün aldım tutorialı biraz oynadım sonra çalıştığından emin olunca oyunu kaldırdım :) Bazen çok acı verici olabiliyo özellikle oyunu kendi ellerimle bir köşeye kaldırmak baya zorluyo :) Benim görüşüm oyun güzele benziyo sanki savaş kısmı bana biraz Knights and Merchantsı hatırlattı onun dışında pek bişey diyemiycem :ı[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 biraz anlatabilir misin şeçilebilir ırklar varmı,senaryo varmı sadece deathmatch tarzı mı?ne tür birimler var ırk derken kastetiğim mordor tarafında da olabiliyoruz mu?[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 demodan biliyorum mordor la da oynanabiliyor 2 tane ayrı ayrı campaign var[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: regulus, 10 November 2003 21:24 tarihinde demiş ki: biraz anlatabilir misin şeçilebilir ırklar varmı,senaryo varmı sadece deathmatch tarzı mı?ne tür birimler var ırk derken kastetiğim mordor tarafında da olabiliyoruz mu?[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Walla tutorial sana hem normal insanları (elf dwarf falan filan) kullanmayı hemde mordorun ordularını kullanmayı öğretme amaçlı olduğuna göre iki ırkıda seçebiliyosundur büyük ihtimalle. Tahminim mordor biryanda elf,dwarf,human biyanda ama olmayabilir dediğim gibi sadece tutorialı oynadım.[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 War of the Ring = Warcraft kopyası[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Oyun wacraft'ın texturelarının değiştirilmiş hali gibi geldi Ayrıca bina çizimleri hoşuma gitmedi. bunların dışında başka kötü bir yanı yok.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 onn beta tester ında ıron mountains i kurtarırken karşrılaştığın catapult bütn eğlenceyi bozuyodu direk moral faln kayıyo nedir o ya 5 sn de ateşlenen bi catapult Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 bitirdim good campaign'i senaryoyla alakasız gidiyo, minas morgul u kusatıp alıyosun, acık haavda balrog olduruyosun filan senaryoya paralel gitse daha gusel olurdu bence...[hline]Mekteb-i Sultani Army of BattalGazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 senaryoyla paralel zor olurdu bence ayrıca kısa olurdu[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar