fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Selam millet, Bu akşam saat 21:00'da kadıköyde buluşup nargile içip üç beş el tavla atıcaz. Bonepart ile ben kesin varız, isteyen gelsin. Nereye gideceksiniz dersenizde Eftelya2da olacağız, geçen sefer gittiğimiz Karakedi kitabevinin olduğu yerdeki nargileci. Bu arada şu gün buluşalım şu saat buluşursak ben gelirim topiği değil bu, biz buluşuyoruz bugün bu saatte, isteyen gelsin topiği :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ]
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 param yok ama gelmek istiyom :p
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ehueu Bone u cin çarpmış herhalde ki Fedo ile tavla oynayacak.. :) aman diyim.. hocam şöyle cuma cmrtesi pazar gibi ertesi gün sabahın köründe kalkma derdi olmayan bir gün tekrarlarsanız kesinlikle katılırım :D[hline]Güldürme beni Sam...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ben geliyorum[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle...
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 iyi eğlenceler. bi tavla turnuvası yaparsınız artık. benimde yarın betonarme sınavı var. :([hline]i love this game!
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Hah işte babacum helal cevap böle verilir zbam diye böle topice böle cevap konur "Ben geliyorum" Ne o ööle ıyy mıyy belkii bııyy olabiliiir "Ben geliyorum" dersin biter gardeşim![hline]Come back strong with fifty belly dancers!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ehe bende sınawdan çıktım cumaya başka sınawım var :) *!ağ eğleniyor kendi başına ah neşesi yeter sınavlar koymuyor lavuğa ah neşesi yeter*[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle...
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ehem ehem.. keşke gelebilsem.. :)[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 çıktım yoldayım[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle...
Öne çıkan mesajlar