-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 bu kanal amerika kanalımı? ingiliz kanalımı? onlara göre 7 PM bizim için saat kaç anlamında? Friends ' i izliycem ama uygun saatte bulursam tabe :) bi bilen varsa....[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 dijital uyduda 7 saat mi oha[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 giga'yı da wermio mu orası :P giga almanyada[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 giga yı da verio[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 friends'i izlemeyemessin çünkü bu hafta oynamadı, önümüzdeki hafta perşembe onların prime time'ında yani saat 7-8 arası oynicak, www.nbc.com/friends burda bölüm oynamadan summary'sini alabilirsin benim gibi tv'nden izleyemeyincede cuma veya cumartesi günleri nette indirebilirsin tavsyiem kazaa'dan friends 917[mesela önümüzdeki hafta böyle arat] diye arat ve 237 mb'lık mpeg indir en kalitelisi o oluyor[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 neden izleyemem ki ? gece 2 de diyemi? hem 56k ile 237 mb lık mpeg yi bi indiririm ben sorma :)[hline]"Bu hareketi yapıyorsa Shaq, alkışlanmalı şak şak." -İsmet Badem Ben OSKİ'yim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar