Qui Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Mekanı bulan Devvo'ya teşekkürler. Sanırım giden kişilerce oldukça beğenilmiş. Buyrun, gitmeyenlerde gezsin öğrensin: Koordinatları: -3118, 687 Gezegen: Naboo :) En Yakın Shuttle: Lake Retreat - 2400m En Yakın Starport: Theed - 3800m Kuşbakışı: Ölçüler: Ortasından şöyle bir dere yatağı geçiyor. Bunun dışında bir kaç ağaç sadece ev yapımına engel teşkil ediyor denebilir. Yani oldukça elverişli.. Bu arkasındaki dağ oluyor. Arkası Lake Retreat. İki tarafı dere, sırtı dağa bakıyor yani. Ne şirin! :) Buda düzlük:[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth[Bu mesaj Qui tarafından 11 November 2003 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Ben hala şehre yakın olması taraftarıyım ama Devvo'da beğendiyse ne diyim... taşıyalım.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Olsa dükkan senin. Şehre yakın olan yerler böle büyük bi alan bulmak mümkün değil. Şehirden uzakta çok güzel yerler var. Ayrıca çok uzak değilki zaten, 2,5km bişey değil. Birkaç ay dişimizi sıkarız, sonra shuttle gelince zaten rahatız..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Bana kalırsa Nabooda kurmayın derim,şöyle bol savaşın olduğu filan bir yer olursa şehre yaralılar,ölüler vs vs gelir,en yakın hizmetlerle sizde olursa paraya para demezsiniz gibime geliyor.Çünkü benim oynadığım zamanlarda Bestine-Anchor arasındaki dükkanlar,hastaneler(medical supply) vs vs baya kazanıyordu.Yada gidin Endorda kurun ewoklarla yaşarsınız :),ama cidden orası naboodan daha güzel.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Tatooine diyorum bende ama şöle bi tur attım şehire yer bakmak için yakın yerlerin hepsi dolu.bide arazi çok engebeli şehire yakın olan yerlerde.Ama uzakta çok guzel kum duzlukleri var.[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 şimdi ben bu bolgeye bi kaç ev koysam size fahiş bi fiyata satabilir miyim ? :P[hline]Magic, 19 April 2001 18:5 tarihinde demiş ki: Tadılacak bir şaraptır aşk... Yıllanmışı makbuldür Ziarenko, 21 April 2001 02:24 tarihinde demiş ki: yillanmis ha? sana 70 lik bitane bulalim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Öncelikle şehir kurulabilecek gezegenleri Corellia, Talus, Rori, Tatooine ve Naboo olarak biliyorum. "Remote" gezegenler olan Dantooine, Dathomir, Endor, Lok'a ev ve şehir kurulamıyor diye biliyorum. Aslında mantık çerçevesi içinde düşünecek olursak bu gezegenlerde kurulacak yerleşim birimlerinin ayakta kalması çevre şartları ve tehlikeli yaratıklar yüzünden çok zor olması lazım, bu gezegenlerden SW serilerinde gösterilen tek gezegen olan Endor'da, yerel halk olarak, şartlara göre çok ilkel olan Ewoklar vardı. O yüzden oralara şehir kurulabileceğini sanmıyorum. Para zaten sorun diil, 20 dakikada iki tane kamurith görevi yapıp 45k para alabiliyorum. (Emektar T21lerim ve Rancorlarım saolsun :-D) Kökenimizin dayandığı "Dark Legion" ilk kurulduğunda PA merkezi olarak Naboo seçilmişti. Naboo'dan elimizi ayağımızı çekerek başka gezegenlere taşınma fikri aklıma çok yatmıyor, en önemlisi İmparatorumuz Palpatine'le Coruscant harici bir gezegende bu kadar yakın olabiliyoruz. Adaxe'nin koyduğu resimleri görünce gözlerime inanamadım, alan ölçümü bile yapmış. :-) (Bu yüzden mayor için Ginelus'tan sonra en büyük adaysın, Adaxe!!! :-P) Resimler biraz karanlık çıkmış ama, görmeyen arkadaşların da gidip bakmasını tavsiye ederim. Hakikaten çok güzel bir yer. Çok yakınımızda, yaklaşık 1 km uzaklıkta "SK" clanın şehri var ve adamlar bu işe inanılmaz ciddi bakıyorlar, ben, Beyaznoc, Vanthoi ve Sad cumartesi gecesi PA toplantılarına katıldık. İnanılmaz bir şehir kurmuşlar ve Player city işine inanılmaz bir ciddiyetle yaklaşıyorlar. Bir diğer fikrim de onlarla konuşup ortak bir şehir oluşturabiliriz. İki tarafın da yararına olabilecek bir olay bu, onlar bizden, biz onlardan yararlanabiliriz. PAmızdaki crafter eksiğini düşünecek olursak bu bizim için çok büyük avantaj. Tabi bunlara oturup hep beraber konuşup karar vericez. Bir tek sorunumuz Sman'chi's Bazaar. PA'daki crafter arkadaşların hepsinin vendorlarının bulunduğu bazaarı taşımak hakikaten çok zor. Eğer taşınmaya karar verirsek bazaarı orda bırakabiliriz, ama bazaarı da taşımaya karar verirsek hepimiz beraber olup taşımaya yardım etmeliyiz, sonuçta birliğimizin amacı da birbirimize yardım etmek... Biraz uzun bir mesaj oldu kusura bakmayın... Ben yerlerin ikisini de çok beğendim. Görmeyen arkadaşlar on dakika ayırıp bi göz atsınlar... Hepinize Selamlar,[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Bu arada Beyaz Naboo ve Keren arasında yeni bir yer bulmuş, söylediğine göre bu baktığımız yerden daha da güzel ve dümdüzmüş. Oyuna giren arkadaşlar Beyaznoc'a tell atıp wp isteyebilirler...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gulay Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Cevresi ve mazarasi guzel bir yer olsun, resimde gordugum yer cok guze.. Kimse bahsetmemis ama bi de oyuna bahce olayi gelecek yakinda, bahceler dizayn edilebilecek, yani cevresinde su falan da oldu mu cennet gibi olur. Zamanla sehir buyur shuttle servis olur, belki kim bilir starport bile yapariz... PA Sehir ayrica cok guzel bir rp yeridir, ve PA icin de faydali bir halkla iliskiler olur. Ayrica oyuna yeni baslayacak olan Turk arkadaslar icin de sicak bir yuva ortami saglamis oluruz. Aklimda daha bi suru fikir var PA sehri icin, ve cok da heyacanliyim. en onemlisi karari bir an once verelim ve tasinacaksak tasinalim.. Gulay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyaznoc Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ilk once kendi kisisel goruslerimi belirtmek istiyorum birincisi city olayi online gerceklesmeden ve su neyin nasil olcagini tam olrak gormeden ve architect olarak TOI(madturk) nin fikri alinmadan sehri tasimasi taraftari diilim. sonucata sehirdeki fiskiye cicek vs isleri o yapicak. ikincisi shuttle olayini kac kisi gerceklestirebilcegimizi tam olarak ogrenmeden de sehrin uzak olmasi taraftari diilim. gulay manzara falan demis tmm guzel gorunurde sadece gorunur ve sehrin buyumesini engeller nehir gol gibi seyler eger sehri tam anlamiyla bi kere kuracaksak bence mumkun oldugu kadar buyuk bir yer olsun derim. yani manzara onemli diil, mumkun olduunca house veya city facilities dikecek kadar genis olsun cunku sehrimizin ne kadar buyuycegi konusunda henuz bi fikrimiz yok. ve bu konuda aceleci davranmak da bana yanlis patch yukleir yuklenmez digerlerine gore kotu bi sehrimiz olacagina bi iki hafta bekler cok guzel bi sehrimiz olur fikrini daha mantikli buluyorum. hepinize saygilar bu arada sehir kurabilcek yer calismalri devam etmekdedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: beyaznoc, 12 November 2003 14:40 tarihinde demiş ki: shuttle olayini kac kisi gerceklestirebilcegimizi tam olarak ogrenmeden de sehrin uzak olmasi taraftari diilim. Eğer ki bu resimdeki yere yeni city yi kurarsak, SK'nın şehri bize sadece 1km uzakta olacak, e bu da bişi diil. Biz kuramasak bile onlarınkini kullanırız. Ama SK ile ortak bir şehir kurma fikri bende daha ağır basıyor, çünkü adamlar bu işi çok ciddiye almış durumdalar.[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Abisi siz yeterki taşınmaya karar verin ben herturlu yardımı yaparım guvenilir hammal bile getiririm 10 tane butun gun hizmetinizde olur :)[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: Escobar, 12 November 2003 15:19 tarihinde demiş ki: Abisi siz yeterki taşınmaya karar verin ben herturlu yardımı yaparım guvenilir hammal bile getiririm 10 tane butun gun hizmetinizde olur :)[hline]Pearce Escobar /// Master Kebabcı /// Eclipse Mümkünse Rebel olsun hamallar, Pearce. Taşıyamayanı yakarız... :-D[hline]Devvo Ki'yyst, Master Creature Handler, Ranger & Sharpshooter Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Zaten şehir olayına limit koyarlar bence. Başka bi şehre 1km yakına şehir kurdurtacaklarını zannetmiyorum.[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar