Zed Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 alesta bilgisayar fiyat listesi kdv dahil değil sizce bu fiyatlar nasıl? özellikle amd cpu ve anakart fiyatları. burdan alırsam çok mu kazık yemiş olurum, yoksa piyasaya göre nasıl fiyatlar? ankarada daha iyi fiyat verecek başka yer bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 evet bencede güzel[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 şu yukarda "ii fiyatlar" diyen arkadaşlar ! aman ya aman nası iyi fiyatlar? ateş pahası burası zed. sana anakart olarak, ne cpu alacaksan al 8rda+ tavsiye ediyorum. 5 gün önce 92+kdv aldım istanbulda, bu biraz extreme bi fiyat (tanıdık sayılır da) ama hadi 96+kdv desek bile, bu alesta 103+kdv satıyo, ebeleri güzel miymiş bi soruver benim için... herşey pahalı burda yahu, cd writer ve cpu'lara da şöyle bi baktım aman ya bu ne[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 piyasaylaaynı fiyalar. belki anakartlarda 3-5$ pahalı olabilir tam göz gezdirmedim ama amd işlemci fiyatları piayasadaki diğer bilgisayarcılarla aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 2-3 dolar ucuz bile bu fiyatlar benim sordugum yerlere göre.[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 oha bütün paticik kazıklanıyor o zaman. beyler siz nerelerden fiyat alıyorsunuz allah için ya. biraz araştırın da alın, kazıklanmayın.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 buyrun bunla kiyaslayin[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar