Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 bi bowcraft menüsü yerleştirecektim scp yi direk scripts e koydum çalışmadı spehereskille koydum bu defada hiçbişey açılmadı.Nasıl yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ben hala bilgisayarın başında yardım bekliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 allah rızası için skillmenüler nasıl değiştirilir sööleyin.allah ne muradınız varsa versin,allah sevdiklerinize kavuştursun,allah size dert vermesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 abi bowcraft menusu neye basınca acılıyodu mesela? log ve shaftmıydı? logun definitionını bul.. ON=@DCLICK altına DIALOG hede RETURN 1 yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 bowcraft için önce ikidefa daggera sonra oduna tıklaman gerekiyorda ben bu menüyü sphereskill'de [skillmenu sm_bowcraft] ın altına mı ekliycem yoksa direk scripts in içine mi koycam, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 nicoine yardım eeettttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Script olarak dialogu script klosorune koy. 1.sonra yapilan item ya ON=@dclick dialog xxxxxx return 1 Yap yada 2.yapilan item a ON=@Dclick Target What do you want on this on ? return 1 ON=@targon_item dialog xxxxx return 1 yaparsan dedigin olur[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Hocam sorun şöyle başlıyor: menu scriptini scipts klasörüne koyuyorum. on=@dcilick target //burada dagger a çift tıklamasını istiyoruz on=@targon_item //item diyoruz ama itemi belirlememiz lazım.burada loga tıklamasını istiyoruz normal olarak loga tıklamazsa menu açılmıyacak if //eğer tıklanılan log ise src.dialog d_bowcraft [eof] Fill in the blanks please!!! (türkçe meali lütfen boşlukları doldurunuz!!!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Elbette orasini yapacaksin bu sadece kaba taslak bir yazim ON=@targon_item if (==i_log) dialog xxxxx else src.sysmessage You can only choose logs return 1 endif gibi[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 hocam herşeyi denedim olmuyor.daggera çift tıklatıp sonra logu seçiyoruz ama dialog açılmıyor.Serverdan bakıyorum hatada vermiyor.Kafayı yiyecem. bak şimdi normalde şunun çalışması lazım on=@targon_item if == i_log src.dialog d_bowcraft return 1 endif ama çalışmıyor başka şeylerde denedim olmuyor BİRİ YARDIM ETSİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNN bowcraft menüsü nasıl açılıcak bilen yokmuuuuuuuu????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 yav abicim biri deneyip söölesin şunun nasıl çalışacağını,Yav yalvarayım mı ne diyeyim bi bakın yav bütün menüleri çalıştırdım bu meret çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Dagger i bul scplerden onu sil yerine kendin yaz ve onun altina ON=@targon_item ekle dclick target cabasi oke ?[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 EVREKA EVREKA BULDUM ama dediğiniz gibi diil yani on=@targon_item //buraya kadar normal if (==i_log // işte bu çalışmıyor.Burayı değiştirdim oldu ve diğer scplerle oynamama gerek kalmadı hiçbirini değişmeden bowcraft menusunu ayrı scpde hallettim. örnek veriim :) ON=@DCLICK TARGET What do you want to use on this item? return 1 ON=@TARGON_ITEM if ==i_log src.DIALOG d_bowcraft ELSE src.SYSMESSAGE Dialog mialog bi mok acilmadi uheuheuh RETURN 1 ENDIF [DIALOG d_bowcraft] hede hödö işte böyle çalışıyor .......... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Tebrikler basarilarinin devamini dilerim. hodo :)[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daeron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Ben tailor menüsünü yükledim. İçindeki satırı şu şekilde değiştirdim: ELSE src.makeitem=i_death_shroud src.tag.tailor=i_death_shroud ENDIF Fakat menüye tıklayince hiç bir cevap alamıyorum. *Elimde death shroudun scripti var.[hline]The Bluebeard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daeron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Tamam hallettim :)[hline]The Bluebeard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar