Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 bi bowcraft menüsü yerleştirecektim scp yi direk scripts e koydum çalışmadı spehereskille koydum bu defada hiçbişey açılmadı.Nasıl yapmam lazım?
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 ben hala bilgisayarın başında yardım bekliyorum?
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 allah rızası için skillmenüler nasıl değiştirilir sööleyin.allah ne muradınız varsa versin,allah sevdiklerinize kavuştursun,allah size dert vermesin :D
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 abi bowcraft menusu neye basınca acılıyodu mesela? log ve shaftmıydı? logun definitionını bul.. ON=@DCLICK altına DIALOG hede RETURN 1 yaz
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 bowcraft için önce ikidefa daggera sonra oduna tıklaman gerekiyorda ben bu menüyü sphereskill'de [skillmenu sm_bowcraft] ın altına mı ekliycem yoksa direk scripts in içine mi koycam,
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Script olarak dialogu script klosorune koy. 1.sonra yapilan item ya ON=@dclick dialog xxxxxx return 1 Yap yada 2.yapilan item a ON=@Dclick Target What do you want on this on ? return 1 ON=@targon_item dialog xxxxx return 1 yaparsan dedigin olur[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Hocam sorun şöyle başlıyor: menu scriptini scipts klasörüne koyuyorum. on=@dcilick target //burada dagger a çift tıklamasını istiyoruz on=@targon_item //item diyoruz ama itemi belirlememiz lazım.burada loga tıklamasını istiyoruz normal olarak loga tıklamazsa menu açılmıyacak if //eğer tıklanılan log ise src.dialog d_bowcraft [eof] Fill in the blanks please!!! (türkçe meali lütfen boşlukları doldurunuz!!!)
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Elbette orasini yapacaksin bu sadece kaba taslak bir yazim ON=@targon_item if (==i_log) dialog xxxxx else src.sysmessage You can only choose logs return 1 endif gibi[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 hocam herşeyi denedim olmuyor.daggera çift tıklatıp sonra logu seçiyoruz ama dialog açılmıyor.Serverdan bakıyorum hatada vermiyor.Kafayı yiyecem. bak şimdi normalde şunun çalışması lazım on=@targon_item if == i_log src.dialog d_bowcraft return 1 endif ama çalışmıyor başka şeylerde denedim olmuyor BİRİ YARDIM ETSİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNN bowcraft menüsü nasıl açılıcak bilen yokmuuuuuuuu?????????
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 yav abicim biri deneyip söölesin şunun nasıl çalışacağını,Yav yalvarayım mı ne diyeyim bi bakın yav bütün menüleri çalıştırdım bu meret çalışmıyor
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Dagger i bul scplerden onu sil yerine kendin yaz ve onun altina ON=@targon_item ekle dclick target cabasi oke ?[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers
Aborjin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 EVREKA EVREKA BULDUM ama dediğiniz gibi diil yani on=@targon_item //buraya kadar normal if (==i_log // işte bu çalışmıyor.Burayı değiştirdim oldu ve diğer scplerle oynamama gerek kalmadı hiçbirini değişmeden bowcraft menusunu ayrı scpde hallettim. örnek veriim :) ON=@DCLICK TARGET What do you want to use on this item? return 1 ON=@TARGON_ITEM if ==i_log src.DIALOG d_bowcraft ELSE src.SYSMESSAGE Dialog mialog bi mok acilmadi uheuheuh RETURN 1 ENDIF [DIALOG d_bowcraft] hede hödö işte böyle çalışıyor .......... :D
MrColombo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2003 Tebrikler basarilarinin devamini dilerim. hodo :)[hline]www.uohileleri.com Sphere Scripters Sphere World Designers
Daeron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Ben tailor menüsünü yükledim. İçindeki satırı şu şekilde değiştirdim: ELSE src.makeitem=i_death_shroud src.tag.tailor=i_death_shroud ENDIF Fakat menüye tıklayince hiç bir cevap alamıyorum. *Elimde death shroudun scripti var.[hline]The Bluebeard
Daeron Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Tamam hallettim :)[hline]The Bluebeard
Öne çıkan mesajlar