Akira Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 O neydi be ben pvp den vazgectim bir tane bunlardan istiyorum ve hemen engineer acıyorum acaip guzel bunlara sahip olmak uo tamer lık hayatımda ki seyler gibi pvp de bir ise yaramasalarda ah 7-8 panther le neler yapardım ah neyse bu arada ben bahcelere girmeden bulutların uzerinde sehırden asagı dustugumde ormanlık bir alana giriyorum neresi burası wrist bandla da geri donuyorum amma ilginc oyun her yere gidebiliyorsunuz iyide o kadar yuksekden dusunce neden olunmuyo her nekadar denize dussede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Öldürmeyen Allah öldürmüyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 teleport oluorsun guselim teleport[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 çok güzelde ölürsün aslında da oyunda bir çeşit bug var (şimdi açıklattırtma bana kasasım yok :)) onun için fall damage kısa bir süre için servis dışı gelince atlada gör gününü :)[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akira Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 bak oldugumu anlamstım da nasıl kasılır bu kullanılarak yardım lutfen kasayım barı bes para yook aptal aptal ezık ezık takılıyom o dustugum ormanda bı halt yokkı kasayım anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 RKya git bence sen jobeda baslamissin gibi ona nasil giderim dersen hiç bilmiyorum SL backyarda hiç girmedim nasıl çıkılır bilmiyorum.[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akira Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 rk ysa gidrimdee sen nasıl kasacacımı soyle ezık ezık takılıyorum kımsede yardım etmıyooyun bılmem kac ıtem var hıc boyle sey gormedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar