Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Ohio daki bir arkadaşa kargo ile cd vsvs bişiler yollayacam da nasıl yapıcaz bunu prosedürü nedir, hangi firma ile yollamak daha iyi , kaça patlar, yolladıgım esyanın agırlıgına gore mi değişiyor verecegim miktar , mesela 1 cd ile 10 cd yollamak arasında verecegim ücret bakımından bir değişme olucakmı?....[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Evet fiyatı gideceği yere ve kilosuna göre değişiyor ama tabii belli aralıkları var. Tam net bilmiyorum ama mesela 0-1 kilo arası belli bir rakam, 1-3 arası belli, 3-5 arası belli gibi... Yani göndereceğin mal bunlar arsında oynamıyorsa fiyat değişmiyor (Allahım ne karışık anlattım) Firma olarak da biz fedex kullanıyoruz çok memnunuz. 1 gün sonra adrese teslim ediyorlar çok hızlılar. Fiyat konusu örneklendirmek gerekirse, biz Chicago'yo 5 kg'lik bir paketi 80$'a gönderdik. Sen artık hesabet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 80 $ oha yane :p ya benimki farketmes 1 hafta sonra gitsin yada 2 ulaşsın yeter alt tarafı 2-3 cd yollucam :) ucuz biryer yokmudur ki :) bide yolayacagım paket 1 kilo maksimum 2 olur ki sanmıyorum[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Toplam 2 CD ise DHL ile yolla gitsin.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 1 kilo olarak hesaplattım gene 80 dolara patlıyo yok yaf cok para[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Ya internetten yollasana 2 CD'yi zaman alır ama 80 $ 'ın cebinde kalır heeh[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 arkadaşta dial up var :) ve sürekli giremiyo felan :p[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 arkadaşa cable falan hediye et daha ucuza gelir :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 hehe valla baktım 80 dolardan aşa yok daha dorusu ben ne bilim en fazla 10 dolar olur diye düşünüyodum alt tarafı bi cd be 1 hafta sonra ulaşsın sorun degil admalar 1 günde ulaştırıyos diyolar :p şunun geç ulaşanı yokmu ne bilim böle tavuklu koyunlu bi ucaktada ulaşsa olur[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 O zaman normal posta ile yolla.. güzelce postaneye gidiyosun adresi veriyosun gidiyor.. ama artık 1 hafta mı olur 10 gün mü olur bilemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 tmm peki paket yapıacm simdi 2 tane cd kutusu bi kutu içine koyup sarmalıcam falan büyüklüğü sorun olurmu? bide posta ile yollandıgı ve uzun sürecegi için basına bişi gelme olasılıgı ( düşer ezilir vsvs)olacagından iice bişiler koyucam içine zarar gelmemesi için adamlar orda açıp ne var içinde diyip kesip biçiyolarmı?[hline]Grandmaster Hamburger Kafes kuşlar içindir aslanlar kafeste dur(a)mazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Fiyatta hangisi daha karlı ise onu secerler yani agırlıktan daha fazla tutuyorsa volume fiyatı ona gore para alırlar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 39$ civarıydı ben gönderdim bir kere fedexle :P parayı benden aldılar o ayrı :Pp[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kayra Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 PTT'nin koli servisi var, 2 haftayla 2 ay arasinda degisiyor yalniz ABD'ye ulasma zamani, en ucuz koli servisi.. Gemiyle yolluyorlar, ondan boyle.. Eger sansliysan paketi teslim ettigin gun gemi ABD'ye yola cikar, 2 haftada arkadasina ulasir. Ayrica APS var, 1-2 haftada ulastiriyor. Ama ne kadar bilmiyorum. CD yollayacaksan ozel zarflar var, ici hava dolu plastik korumalar var zarfin ic bolumunde. Normal mektup olarak yolluyorsun. APS servisinden daha ucuza, koliden daha cabuk gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Fedex rules. ben amerika'dan amerika'ya yollamıştım. 5$'dı. :lol: eh, 50$'a patlar, ama fedex #1...[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insanity Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ya fiyat konusunda çok bilgim yok ama firma dersen -FedEx- -DHL- veya -UPS- bu işte kraldır onları bi araştır derim. www.fedex.com - www.ups.com.tr - www.dhl.com.tr UPS ile 64 USD e gelio[hline]This is the last time you'll see me So check your mood ring cos I bet it's green Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 aman nihat gibi olmasında =) ah be arkın ismi boşuna sana gavur kenky dememişler =)[hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar