odium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Lol , bişey denemek için Intrepid de bi char açtım 2 dk sonra herkese şu mesaj geldi ; "Imperial communication from the regional governer" ; Lord Vader detected a vergence in the force. Be on lookout for any suspicious persons displaying unique or odd abilities. Lord Vader authorizes all citizens to use deadly force to eliminate this threat to the empire.[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 hmm oyunda değilim ama msgdan gayet açık bir şekilde anlaşılıyor bencede, hehe ilginç, bakalım şahıs kendini gösterecek mi :)[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Intrepid de olduğu belli değil, bütün serverlarda gelmiş aynı mesaj.[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Official açıklamada geldi ; http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Announcements&message.id=154[hline]uo-ao-tfc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 hadi hayırlısı bakalım hangi serverda :) ps: gunn senin droidleri hazırla jedi avı var :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Bende bizim serverın ilk jedi ı sanmıştım =p bütün nüfusunmuş hehe[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Bir jedi'ın açtığı thread, enteresan..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: I asked Monika (the first Jedi) some questions and thought I'd share the info. First of all, she has the same HAM as the rest of us. It appeared like she had more, at first, but she said she was buffed. Second, here are the stats on her lightsaber, according to her: Training Lightsaber Medium AP 94-189 damage 1.4 speed HAM Costs: 5 / 5 / 5 Third, she is not TEFed unless she USES A SPECIAL, so she can walk around town freely otherwise. She was duelling people and could not be attacked because she was just using the default auto attack. I logged the damage she was doing, and based on a quick scan of the combat spam she was hitting between 45-60 PVP per hit with the default attack, which corresponds with the current equation we already know (1.5 damage modifier, divided by 4 for PvP). Haha süfer, saber'la artizlik yapabilcez :)[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 http://www.watchmedance.com/swg/firstjedi.wmv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 hm ilginç.. wmv de insanlar da çökmüşler bariz aa jedi diye :)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Hehe evt sırf popüler olmak adına bile güzel bi olay :) Saber biraz kalın geldi bana? Bide kinetic damage veriyomuş, energy yada heat olmasını beklerdim..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Sanırsam ilerde onu değiştirirler, bana da kalın geldi öyle alıştığımız gibi değil :), bide verdiği dmg falan sizede az gelmedi mi ne biliyim yani lightsaberi etrafında çevirse o ortamda 20 kişinin 2 ye bölünmesi lazım :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Bence hiç az değil, sonuçta daha yeni bi karakter bu. Ayrıca elindeki saber training saber'mı nedir. Biyerde SS vardı ama bulursam gösteririm. Kendi ana saber'ını yapınca damage kafadan ikiye katlanır diye düşünüyorum, zaten oyunda ilerledikçede 4e 5e 10a 100e...[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Daha special dmg lerde var doğru ama onca film ve oyundan sonra, ki kapıları bile eriten saber PvP de en yüksek dmgi vermeli gibi geliyor bana, sonuçta alet dokunsan yakıyor normal kılıç misali değil, şu an iyi bir scatter bile 100-400 arası dmg(bu kısımda tam emin olamadım nedense) rahatlıkla verebiliyorsa zırh giymeyen bir rakibe, lightsaber tek bir specialle kolu başı koparabilmeli yine bence,(tabii öyle olursa kesin nerflensin diyenler olur), yoksa master lightsaber bile defaultta 80-150 falan vuracaksa Jedilik anlamını kaybeder gibi geliyor(hem adama yazık, ölüp ölüp en baştan başlamakta koyar) [Bu mesaj Lynx tarafından 08 November 2003 14:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Bu arada bu SS bayağı hoş olmuş Jedilar [Bu mesaj Lynx tarafından 08 November 2003 15:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Başlarda pek PvP'ye girmesini istememişler bence. 4'te 1'ine indirmek çok mantıksız bi yaklaşım. Ama eminimki ilerde roxxorz karakter haline gelirler[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Weaponsmith/Architecth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynx Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Heh Qui dediğin doğru adam gaza gelip önüne gelene dalmasın diye yapmışlardır :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bu durumda dahada hızlandırmamız lazım holocron olayını:)inşallah jedi eclipsede değildir..[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bu arada o ne biçim lightsaber ya?şeffaf ve kolum kadar..alla alla..[hline]Bir Tık Atın Şu Mübarek Ramazanda Birinin Daha Karnı Doysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 adamin boyuna oranla filmlerdeki kadar gorunuyo saber[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhyolfCharedtes Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Herkes o ben olsaydım diyor içinden herhalde :)[hline]bir kalem, bir pergel, bir de çukulata Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ehe demeyen yoktur tabi :) bu arada goruntu cok kotu o yuzden saberin kalın gorunmesi normal bence mesela link verilen screenshotlara bakın orda da kalın saber ama asıl ışının çıktıgı yer normal sadece etrafındaki ışık yüzünden kalın gozukuyo (goruntu kotu olunca o ışıkta saberın ışın kısmı gibi gozukuyo galba) yani sonuçta npc jedilardaki saberin aynısını koymak zor olmaz soe için :) ehe bu aralar holocron fiyatları artar kesin :) millete pis gaz verdi bu olay[hline] [Bu mesaj Popeye tarafından 09 November 2003 05:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 yerlere yatin, jedi in pesine onlarca kisi takilmis !!! -- http://www.swgalaxies.net/fanimage/index.php?function=show&id=1407 -- ve cantina da ki showa bak: -- http://www.swgalaxies.net/fanimage/index.php?function=show&id=1406 -- bu arada herif 6 prof u master etmis![hline]Adventure Crew ... www.advcrew.com Knights of The Old Republic ... www.advcrew.com/kotor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 heh fazla gaz oldu bu ssler falan ps : gunn mono akşama holocron arayalım :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ben jediligi drop ettim walla bi daha ugrasamam simdi kilic bul yap padawan vb..[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar