Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 büyük resim linki için (a.k.a background resmi yapmayanı dövüyorlar) [hline]Grandmaster Hamburgerwww.dynamick.neten yararlı link[Bu mesaj DynamicK tarafından 20 August 2003 22:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 valla süpermiş.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 minority reportdaki araba gibi heey hey dusunsene bunu alip sahile indigini[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Hakketen dehsetengiz bi aletmis... Vi$$[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mükemmel...[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Huarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhraöar.[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 deişik bişi ama bölearabam olmasını istemem yani arabaya benzemiyoki sadece deişiik bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 kesinlikle isterim abi. neo-retro budur işte. alnından öpmek lazım bunu tasarlayan adamı. gerçi yağlıdır ama...[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 bu aletın Türkiye yollarında işi ne ![hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 abi bana dizayndan çok karalamış gibi geldi. ayrıca o jantları benim arabamada taksak güzel gözükür.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 eheh cok kusel olmus kaca bu aliim bi tane :)[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Batmobil'i andırdı bana birden. :)[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Yaa bu yarışmaya katılcaktım kayıt oldum boşwerdim öss olayına keşke kasmasaymışım eheh (kazancaktım ya :-P) ama seneye veya sonrakine kesinlikle giricem...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 said: GE-TA, 21 August 2003 14:34 tarihinde demiş ki: Batmobil'i andırdı bana birden. :)[hline]In God I Trust For Rest I Just Test +1[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bertone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 uff isthe bu arabaya biterim oyle boyle deil mukemmel yaa :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 varya park edilmiş görüm biyerede,o silecekleri jantları hepsini sırtlanırım,bizim hundayiye olurmu acep,olmasa satarım sanayide:)[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Guzel Deil . Uçuk bişey ama güzel deil bence ...[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 sacma sapan birsey olmus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 İyisini yap ta görelim. Tam olarak Peugeot'un istediini yapmış adam işte retro futuristik bir "peugeot" yapmış. Biraz peugeotun tasarım unsurlarının ötesine geçmiş ama olsun...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 arabanın aerodinamiği süper sonra yol tutuş olarak gayet sağlam olacagı anlaşılıyor, diğer bir konu oldukça orijinal bir tasarıma sahip mesela ızgaraları içindeki farlar falan bitirmiş olayı, arka ve ön farlar aşmış bir şekle sahip, jantlar zaten süper spor otomobillerde devamlı olarak dahada büyüyor şuan bilgim yok ama mübarek 23" gibi duruyo ve büyük jant spor otomobili daha havalı gösterir ve daha dikkat çeker. araba dizaynları nasıl bir değişiklik gösterdi bunu eski arabaların resimlerinden günümüze doğru nasıl değişmiş bakarak görebilirsiniz .mesela dergiler yayınlıyor porsche ilk cıktıgı andan suana kadar nasıl makyajlanmış hepsinin resmini verdiler , bu peugeot da son teknoloji ve en ucuk dizayn a sahip, ayrıyetten sbt fikirli olup la böle araba mı olur denmemesi lazım kim bilir bundan sonra neler cıkacak ortaya, böyle bi araba görsem ben sokakta herhalde düşüp bayılırım :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 walla gelecekte olucak arabalara ısınamıyom hatta eskileri daha çok seviyom 55 65 aralarındakileri falan , tabi bu gününde iileri war ama gelecek ı ıh bi türlü olmuyo ps: bahçede 63 model bi vos vos yatıyo (kaplumbağa şeklinde deil farklı variantda deil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bono Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 yeni üretilecek arabalarin cogu uzay gemisi gibi eski karizması yok bende yuvarlak hep..[hline]longlive... longlove... "face your fears" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 valla şimdiden böyle seylere alışmak zor sırf resmini bile görsek oha oluyoruz da ilerde kim bilir neler görücz hele hele bu aleti bi sokakta falan görsek bayılırız belkide :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 çok başarılı yalnız bir tek sorunu var arabanın önü neresi arkası neresi anlaşılmıyor. aha arabaın önü burası olmalı dediğim yerin aslında arabanin arka tarafı oldugunu ögrenince biraz garipsedim. kara "uzanamadığım ciğere itina ile mundar derim nolcek" kedi[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... [ no pain, no gain ] Emaleth, 13 October 2003 14:00 tarihinde demiş ki: erkekleri severim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 orjinal dizayn değil bencede önden batmobil, yandan minority reporttaki arabalar, aynısının kopyası birebir. buda benim patinaj bölümüne ilk kez girişim ve ilk msg ım oldu bu sayede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar