Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2nd Peugeot Dizayn Birincisi

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin
arabanın aerodinamiği süper sonra yol tutuş olarak gayet sağlam olacagı anlaşılıyor, diğer bir konu oldukça orijinal bir tasarıma sahip
mesela ızgaraları içindeki farlar falan bitirmiş olayı, arka ve ön farlar aşmış bir şekle sahip, jantlar zaten süper spor otomobillerde devamlı olarak dahada büyüyor şuan bilgim yok ama mübarek 23" gibi duruyo ve büyük jant spor otomobili daha havalı gösterir ve daha dikkat çeker.
araba dizaynları nasıl bir değişiklik gösterdi bunu eski arabaların resimlerinden günümüze doğru nasıl değişmiş bakarak görebilirsiniz .mesela dergiler yayınlıyor porsche ilk cıktıgı andan suana kadar nasıl makyajlanmış hepsinin resmini verdiler , bu peugeot da son teknoloji ve en ucuk dizayn a sahip, ayrıyetten sbt fikirli olup la böle araba mı olur denmemesi lazım kim bilir bundan sonra neler cıkacak ortaya, böyle bi araba görsem ben sokakta herhalde düşüp bayılırım :)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
en yararlı link
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
çok başarılı yalnız bir tek sorunu var arabanın önü neresi arkası neresi anlaşılmıyor. aha arabaın önü burası olmalı dediğim yerin aslında arabanin arka tarafı oldugunu ögrenince biraz garipsedim.

kara "uzanamadığım ciğere itina ile mundar derim nolcek" kedi[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
- adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn...
[ no pain, no gain ]
Emaleth, 13 October 2003 14:00 tarihinde demiş ki: erkekleri severim ben :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...