Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows Longhorn

Ceday

Öne çıkan mesajlar

Daha garip görünüşlü bişi işte... Ne yenilik olcak neye yarıcak bi annamdım[hline]Nukem_Verite, 24 Şubat 2003 13:39 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyorum reha bey pepeleği ben hekledim :lol:
Bu lafa Ultra-Sazan gibi atılan Ahmetboy, 24 Şubat 2003 13:42 tarihinde demiş ki:
adi herif bilkiyordum!!! GERİ VER ÇABUK !!! YOKMU Bİ YETKİLİ BULDUK İŞTE HACKLEYENİ!!! ADİ UTANMIYONMU SEN
Quand tu es une carpe, touche ici.....

[Bu mesaj flyblast tarafından 07 Mart 2003 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla yaw katılıyorum[hline]Nukem_Verite, 24 Şubat 2003 13:39 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyorum reha bey pepeleği ben hekledim :lol:
Bu lafa Ultra-Sazan gibi atılan Ahmetboy, 24 Şubat 2003 13:42 tarihinde demiş ki:
adi herif bilkiyordum!!! GERİ VER ÇABUK !!! YOKMU Bİ YETKİLİ BULDUK İŞTE HACKLEYENİ!!! ADİ UTANMIYONMU SEN

Buraya tıklamayan var ya....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
GE-TA, 07 Mart 2003 23:03 tarihinde demiş ki:
Windows'da yavaş yavaş EA'nın Fifa serisi gibi olmaya başladı. Diyeceksiniz ne yani futbol oyunu ile işletim sistemi bir tutulur mu? Siz diyene değil söyletene bakın.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

heh süper benzetme walla doğru bütün fifalarda bana aynı geliyo takımları düzeltip ara yüzü deiştirip yolluyolar
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw Gorunen Yerlerinde Bir degisiklik Yokm Ama Soylenenlere Gore Yapı Baya Degismis NTFS Yada Fat Sistemi yerine Kendisiyle Gelicek Olan Bir Dosya Sistemini Kullanıyormus Ve Sistem XML uzerine dayalı ve Sistem bilgilerini de bir vertitabanında tutuyormus vs..
(Kaynak:Pc Dergilernden Birinin 2 Ay Onceki Sayısı)[hline]Absolute & Lonely....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...