Ceday Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Bikaç kişi yüklemiş de, cok fazla deişiklik yok diolar..Tam olarak neyin nesidir bileniniz var mı? Aranızda yükleyen ve tavsiye eden varsa yükliyecem de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 yok lman yüklemişler alla alla.. yeme falan yok yane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Sanirim Su MS Serverlarindan Calinan Isletim Sistemi LongHorn du emin degilim ama full surumleri ve beta surumleri Kazaa da Bayabi Mevcuttu En Son Baktigimda[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Daha garip görünüşlü bişi işte... Ne yenilik olcak neye yarıcak bi annamdım[hline]Nukem_Verite, 24 Şubat 2003 13:39 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum reha bey pepeleği ben hekledim :lol: Bu lafa Ultra-Sazan gibi atılan Ahmetboy, 24 Şubat 2003 13:42 tarihinde demiş ki: adi herif bilkiyordum!!! GERİ VER ÇABUK !!! YOKMU Bİ YETKİLİ BULDUK İŞTE HACKLEYENİ!!! ADİ UTANMIYONMU SEN Quand tu es une carpe, touche ici..... [Bu mesaj flyblast tarafından 07 Mart 2003 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Windows'da yavaş yavaş EA'nın Fifa serisi gibi olmaya başladı. Diyeceksiniz ne yani futbol oyunu ile işletim sistemi bir tutulur mu? Siz diyene değil söyletene bakın.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Valla yaw katılıyorum[hline]Nukem_Verite, 24 Şubat 2003 13:39 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum reha bey pepeleği ben hekledim :lol: Bu lafa Ultra-Sazan gibi atılan Ahmetboy, 24 Şubat 2003 13:42 tarihinde demiş ki: adi herif bilkiyordum!!! GERİ VER ÇABUK !!! YOKMU Bİ YETKİLİ BULDUK İŞTE HACKLEYENİ!!! ADİ UTANMIYONMU SEN Buraya tıklamayan var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: GE-TA, 07 Mart 2003 23:03 tarihinde demiş ki: Windows'da yavaş yavaş EA'nın Fifa serisi gibi olmaya başladı. Diyeceksiniz ne yani futbol oyunu ile işletim sistemi bir tutulur mu? Siz diyene değil söyletene bakın.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test heh süper benzetme walla doğru bütün fifalarda bana aynı geliyo takımları düzeltip ara yüzü deiştirip yolluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Yaw Gorunen Yerlerinde Bir degisiklik Yokm Ama Soylenenlere Gore Yapı Baya Degismis NTFS Yada Fat Sistemi yerine Kendisiyle Gelicek Olan Bir Dosya Sistemini Kullanıyormus Ve Sistem XML uzerine dayalı ve Sistem bilgilerini de bir vertitabanında tutuyormus vs.. (Kaynak:Pc Dergilernden Birinin 2 Ay Onceki Sayısı)[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar