De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 acilen güzel iltifatlar lazım bana soyle okudugun zaman beyninden vurulmusa döndüren tipten:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 eehhe. Ben denemiştim. mesela : * Sizin Bu kadar güzel olmaya ne hakkınız var * Bunu dene %100 randuman alırsın. :)[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 cevap : "sanane lan essoglessek" olursa yikilan karizmayi kac yilda tamir edicen, tamirat icin taseron sirket ihalesi mi acican, yoksa vanuatuya multeci mi kacican.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 ehe biraz daha action seyler lazım mesela ben sey dedim(su an msjlasıyoz bu arada): -bu aksam cok güzel görünüyosun... -nerden biliyosun? -balkona cık anlarsın *!balkona cıkar ve gökteki ayı görür* devamı dilim tutuldu sana soyliyecek söz bulamıyorum...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: unity100, 08 November 2003 22:47 tarihinde demiş ki: cevap : "sanane lan essoglessek" olursa yikilan karizmayi kac yilda tamir edicen, tamirat icin taseron sirket ihalesi mi acican, yoksa vanuatuya multeci mi kacican.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com tamam abi sen öle diyosan öledir. Valla burada alayına kafa tutarım ama sana tutulmuyo. :)[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 +1 zuhauah! :)[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 veya kıza dingil de. kız mutlaka alınıp senin kafana cantayı yapıştıracakken tut elini. * Kızım bir arabada dingil ne kadar vazgeçilmezse sen de benim icin o kadar vazgecilmezsin * aha bak bu olur :)[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 haha sana bakıyorum AYI görüyorum[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: amarcord, 08 November 2003 22:55 tarihinde demiş ki: veya kıza dingil de. kız mutlaka alınıp senin kafana cantayı yapıştıracakken tut elini. * Kızım bir arabada dingil ne kadar vazgeçilmezse sen de benim icin o kadar vazgecilmezsin * aha bak bu olur :)[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? AHAHAHAHAH koptum:-)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Hadi patiler yokmu adam gibi biseyler kız bekliyo:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Crowley Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 hiç iltifat gelmiosa aklına -sana iltifat etmek istiyorum ama ne kadar şiir ne kadar güzel söz söylesem yine de ağzımdan çıktığı anda sönük kalıyorlar- de gitsin[hline]vivet et non vivet, in tempre et in aeternitate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Hissetiklerini yaz en güzel iltifat oldur.. Baskalarının sözlerini kız arkadasına geçirme direk..Senin için önemli olan neyse onları yaz..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mithrilin parladıgını sanardım...[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 ya kız beklemiyo tabide ben oyle güzel biseyler yazıp göndermek istiyom da aklıma gelmiyo...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: Cuce, 08 November 2003 23:00 tarihinde demiş ki: Mithrilin parladıgını sanardım...[hline]Cuce iste bildigin cuce ahah kız dermis: -bana armor craft set hazırlar mısın diye:-)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 abi bayanların en cok istediği iltifat erkeklerden güler yüzdür. ( Ulan bunun üzerine geyik yapmayın bak!! ) sen güler yüzle onun yanına gidip ona seni seviyorum desen ona yeter. Bilmiyom yanlış gelebilir. benim ki böle hoşlanıodu.[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: amarcord, 08 November 2003 22:50 tarihinde demiş ki: tamam abi sen öle diyosan öledir. Valla burada alayına kafa tutarım ama sana tutulmuyo. :)[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? yok olm bizim lisede olmustu, okulun en guzel kizina kendi devresinden biri teklif etmis, kiz boyle bi cevap vermis, oglanin ismini arkadaslari devlet sirri gibi saklamisti kiz da soylemeyince ortaya cikmamisti. ama ismi bilinmeden bile 2 sene olay hakkinda konusulmustu.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 veya olayı abartalım : *sen benim icin +15 halberd'imden bile daha önemlisin* de :)[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: RazorJimmy, 08 November 2003 23:03 tarihinde demiş ki: Ama abi parlamıyo ki ztn.. Mat bişe ztn, işlenmemiş karbonfiber hissiyatında.. cık cık cık.. Hiç mitril giymediysen nie konuşuosn ki? ehuehu[hline]K1cK S0m3 4sS W1tH a L4rg3 Tr0uT productions brought to you by RazorJimmy @ ICQ# 12858821 Bre kafır mitrihi sanamı sorucam!!! Ha bıde kız cok sımarabılır temkınlı kullanmak lazım.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 yok unity'cim. ben arkla beraber dışarda yürürken kıza yaklaştım dedim pardon bişey sorabilirmiyim diye. kız tabi dedi. Ben kızın gözlerinin icine bakarak söledim. kız acıkcası etkilendi. ama sonra ben basıp gittim. kız orada arkamdan baktı kaldı. gayet iyi bir iltifat bence. :)[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 hatta seni ben epic armor dan plattan, darkness fallstaki seal dan raid teki droptan bile daha cok sewerim gitme ne olur yanımda kal, beni cübbenin icine al, void charizma dan daha al, bekle beni mezz de kal:-)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desiremaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Kızla telefonda mesajlaşıyosan olayın yarısı bitmiş demektir. gerisi kendi gelir. Ama sen yinede gereksiz yemin falan etme ..Misal Erkek:Çok güzelsin , süni fark etmemek mümkün değil... Kız:Gerçekten mi?Çok naziksin... Erkek:Anam avradım oksunki yaaa valla... üheeeührrrehüüehüü........:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 şimdi aranızdaki ilişkinin durumunu bilsem çok güzel smsler yazarım buraya o yüzden sen kendin daha iyi bilirsin ne yazılcağını yazılmıyacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: amarcord, 08 November 2003 23:08 tarihinde demiş ki: yok unity'cim. ben arkla beraber dışarda yürürken kıza yaklaştım dedim pardon bişey sorabilirmiyim diye. kız tabi dedi. Ben kızın gözlerinin icine bakarak söledim. kız acıkcası etkilendi. ama sonra ben basıp gittim. kız orada arkamdan baktı kaldı. gayet iyi bir iltifat bence. :)[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? eee sonra ? simdi random mu seciyon kizlari, sonra bisiy olmuyor mu ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 valla suana kadar 3 defa kullandım bisey olmadı. kızları random secmiyom bakıom havamdaysam yoldan gecerkene sölüom. dediğim gibi 3 defa söledim. belkide ben istisnayımdır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar