sound_shaker Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 pcim xp pro ve evde cable yok bende iki modem taktım biri external ve bunları ayrı tel hatlarından nete bağladım ama bunların veri alışlarını birleştirmek (bridge) yapmak istiyorum ama halledemedim yardım ederseniz sewinirim
GMRajaat Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 iki cable'ı bağlamak için çapraz bağlı kablo lazım ama dial-up için ne gerekio bilmiorum. Tahminim aynısıdır. Kadıköy'de Yazıcıoğlu İş Han'ına girince 20 adım ilerde solda kablocu war, Hüseyin Abi işletir, orda bulabilirsin Fiyatları çok ucuz odayı turlatsan kabloyla 10 milyon tutar
GMRajaat Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 tavsiyem log.spacoom.com'da bi forumlarda fln bak, bulursun.
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 XP de bridge olayı sadece LAN bağlantılarında oluyor anladığım kadarıyla. O senin dediğin işi yapan yazılımlar mevcut. 2 ayrı modemi tek bir balantıymış gibi kullanıyor. Yazılım olduğunu biliyorum ama ismini bilmiyorum işte birde aramaya üşendim açıkçası.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them.
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 muahhaha huseyin abi yaa lol:D[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Öne çıkan mesajlar