tsaniakas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 abi yok ya bune böle gez gez git git bitmez yaw ohooo screenshotlara baksanıza bi daha ne oyalanıo blizzard bitirsin hemen !!! 3rd person goruntuleri fln cok hos ya tanrım ne olur hemen bitsin 2004 ü beklemek istemiorum!! ben bi kıraathane acıcam wow da ormanda oturcam sabah aksam okey fln atıcam diyen varsa hemen ortaklık teklif edebilirm cok keyifli gorunuo hersey... :D[hline]gelmeyin yoksa sizi kurbaga yaparım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 harita boyutlarına göre söylüyorum, kesinleşmiş bir bilgi değil gerçi sadece diğer oyunlarla yapılan bir karşılaştırma idi bu ama ilgili siteyi bulamadım şimdi. wow un haritası en büyük 2. harita olacak şu an piyasadaki mmolar içinde. 1. si swg ye ait olması lazım.[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Yanlız şöyle bir durum var,önemli olan harita değil haritanın kullanılması,swgde kocaman harita var ama içi boş olduktan sonra.. :)[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Walla kablo baglantiyi sirf bu oyun için aldım ve halen bekliyorum diğer oyunları inatla oynamıyorum.[hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar