Dagger Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 http://www.paticik.com/edebiyat/syf.php?id=7542 http://www.paticik.com/edebiyat/syf.php?id=7543[hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] [Bu mesaj Dagger tarafından 05 November 2003 21:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Dagger düz yazı yazmayı denedin mi? Şiirlerde ya ölçü ,uyak kafiye olur ya da serbest nazım olur o zamanda seçtiğin kelimelerle ahengi yakalmana gerekir.. Bana kalırsa ben burda pek bir ahenk yakalayamadım. Seçtiğin kelimelere biraz dikkat et. Birde mademki serbest nazim yaziyorsun dörtlükler halinde yazma. Bitiştiriver mısralarını. Manzum yazı gibi olsun. Böyle yazdığın zaman bazı dörtlüklerinin sonu havada kalmış.. Yani tam olarka tamamlanmamış sanki anlatılmak istenen...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 estelın dedıklerıne dıkkat et ısın kolaylasır[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım... Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkLegion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Herkezden Çok Benim Tavsiyemi Dinlersin Herhalde Veya Böyle Umuyorum istemesem Bile Şiiri Yazarken Duygularına Hakim Olamıyosun Onlari Şiirde hissettirmek önemli Olandır Şiirde Pat Diye Vurmak Diil Şiirlerin Uzun Ama Anlattıgı Konuyu Vurguluyosun Ve Gereksiz Süslemeler Yapıp Daraltıyosun Bunu unutma Şiirlerde Şair ve Yaptıgı Yorum Önemlidir Sen Bu şiirine Perspektif Bakınca Ne görüyosun gördügünü Bizle Paylaş Ben Hep bunu Söylerim Gerçekten Detay Önemli Diil Aklından Çıkarma Renk Önemli Okuyan İnsana Hissettirmek Önemli Senin Şiirlerini Okurkan Boşluk Görmemeliler Anlıyomusun Gerçekten Acı Çektigini Veya Hayal Kırıklıgını İsim Olarak Diil Şekil Olarak Vermelisin Şiirde Harflerle Resim Yapmayi DENE diyorum Saygilarimi Sunuyorum Kendine İyi Bak[hline]Her zaman Her Yolun Bir Hedefi Her yolcunun Bi Amaci Vardir Yalın Kuleyin D.D. :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Ben kendi şahsi görüşüm olarak çok güzel bir anlatımın var şiir olsun yazı olsun ikisindede istenilen noktayı yakalayacağına eminim bu şekilde irlelemen dileği ile.[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 depresif anlarımda yazdğım şiirler onun etkisi var diye düşünüyorum[hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 madem "acınaklı" lığını bu kadar saydamlaştırmışsın, kendine yazıldığını bilen şahısı da açıklasaydın da düşündürücülüğünü bir nebze daha kaybetseydi eserin..[hline]mel'un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Şiirde farklı şeyler olmalı...[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar