aly Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 arkadaşlar türkiyede şöyle iyi bir server tavsiye edecek olan var mı, girdiğim serverlarda ya atım kayboluyor ya eşyalarım boyle garip garip şeyler oluyor. tavsiyelerinizi bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 burdakı herksesın sana soluycegı tek soz free shardlarda oynama dıyceklerdır + burası osı bolumu yardım bolumu deıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: rainfall, 09 November 2003 16:07 tarihinde demiş ki: burdakı herksesın sana soluycegı tek soz free shardlarda oynama dıyceklerdır + burası osı bolumu yardım bolumu deıl +1[hline]Blackicé Mail : [email protected] ICQ : 94809413 (Away) MSN : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 free shardlarda oynama[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar