rainfall Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bu skılı kascam ama once musıc mı kascam yok sa paece kasarken ıkısı bırlıkte artar mı hangısı ii olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 müzik düşük olursa zar zor peace yapacağın için zor çalışırsın. önce biraz müzik çalış. 60-65 yaptıktan sonra peace çalışmaya başla, ikisi birden gitsin.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 hmm saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ben musici bi gecede gmlemiştim. şimdi de ara ara girip peace kasıyorum. peace kasmak için bi tüyonuz var mı? yoksa bildiğim gibi devam mı edeyim? yani her gördüğümü calm ederek falan..[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar