BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Arkadaslar bana bunu aclıarmısın ayrıntılı bicimde herseyi yaptim 2 pc birbirini goruor ama kablo netin bagli olmadigi makina baglı makineyi görüor giremior Ag baglantisi yok dior dier kablonetin oldgu makina kendinide goruor otekisinide goruor arti girior ama cross olan makina sadece ag ustundeen goruor ama kablonet baglı olan makinaya giremior lütfen yardim.[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI] icq : 39990910
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 neyse simdi bunu halletim fakat internet'e server makinesi girerken dier pcde internete giremiorum internet paylastiramiorum?[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI] icq : 39990910
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 98[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI] icq : 39990910
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ayrintili bir sekilde aciklarmisin bone bana su olayi[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI] icq : 39990910
Selocan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 win 98 se ise yapabliyorsun sanırım denetim masası --> prog ekle kaldır --> windows bileşenleri ( xp de böyle 98de de buna benzer bşi vardı sanırm ) ordan explorerı seç alt menüsü olması lazım internet bağlantı paylaşımı diye birşey var onu seç disket oluşturmak istiyecek boş disket koy sonra progu diğer makinada kur bukkadar[hline]If only I could breathe to see the sun of May...
Öne çıkan mesajlar