Radiant Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Kısa birşeyler yazdım, ilgili linkleriyle beraber, multiplayer oynamak isteyenler için faydalı olmasını umuyorum.. :) Tıklayın![hline]Who is General Failure and why is he reading my disk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drake Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 eline saglik,en sonunda ba$kalari ile oynayabilecegim[hline]Imza.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 yani bu korsan olsada rehbere bakıp asıl serverlarda oynayabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiant Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Korsan versiyon sahipleri sadece korsan server'larda oynayabilecekler, orjinal versiyon sahipleri ise hem korsan server'larda hemde orjinal key gerektiren server'larda oynayabilecekler..[hline]Who is General Failure and why is he reading my disk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Harika olmuş ellerinize sağlık, isterseniz bunu pepelek/nwn yayınlayabiliriz. Yok böyle daha iyi diyorsanız da up tutmak için elimizden geleni ardımıza koymıyacağız :) Teşekkürler tekrardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 korsan serverları nereden bulacagız bide onu yazsan süper olacakmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiant Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Yazıyor en altta, bakarsan görürsün. :)[hline]Who is General Failure and why is he reading my disk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 ya gidip bir daha nwn almam lazım serverda oynayamıyorum diye buzluga koydum catlamıslar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiant Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 said: APACHE, 03 Temmuz 2002 19:45 tarihinde demiş ki: ya gidip bir daha nwn almam lazım serverda oynayamıyorum diye buzluga koydum catlamıslar :P öfke ile kalkan.. zarar ile ne yapar? hehe :P[hline]Who is General Failure and why is he reading my disk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sontarian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 LAN game aciyorum, girecek adam illegal char ben legal, enforce legal chars kapali ve allow local chars acik yine de kendi saveleri ile oyuna girememesinin sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caine Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 irc.bilgi.edu.tr? bizim okul ne zaman giristi bu ise:) mezun olduk bitti olayımız ama.. bak sen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2002 yaw serverları öğrenen biri sölesin mirc fln yok kasamam...[hline][b][i]Kan.Bir çeşmeden akar gibi. Yaşam. Eğer almaya cüret edersem. Kendi yaşamım hızla sona ermekte olduğu için asıl almamaya cüret edemezdim. İçtim.Doyasıya. Ve yaşadım... Bir kez daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiant Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2002 said: Caine, 03 Temmuz 2002 22:46 tarihinde demiş ki: irc.bilgi.edu.tr? bizim okul ne zaman giristi bu ise:) mezun olduk bitti olayımız ama.. bak sen:) bir zamanlar @net'ti bilgi, oradan alışkanlığım var.[hline]Who is General Failure and why is he reading my disk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2002 bu sekilde oynayabilen varmi? varsa bana bi server adresi söylermisinz. irc ye girdim kimse yok topicte bi tane server yazio o da offlinemıs.. gecenin bu saatinde bi help nolr[hline]Ferencz Bathory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2002 up![hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Findovz?Yeah!it Sux!Linux Rule... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2002 bir sistem oturtalım herkez ne oyun açarsa buraya yazabilir bence :) böylelikle günün her saati oynicak birileri bulunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2002 up[hline]*!kender* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2002 evet oyunun ne zaman açılacağı söylensin hepimiz bir zaman toplanalım olmuyor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 beyler ya bu site aaçılmıyo bildiğiniz başka bir site varmı bu konuyla ilgili.Yada nwn için 1.31 crack ini nerden bulabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dondurma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 rehber yok ortada?? link kaymış[hline]r.i.p. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Walla linki yeniden koysanız sufer olur. göstermiyo rehber mehber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cressida Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 up! linki duzeltelim veya degistirelim lutfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeCRoLoRD Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Hakkaten yani değisin pls.Sayfada hata diyor.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 said: Apache, 25 July 2002 22:41 tarihinde demiş ki: evet oyunun ne zaman açılacağı söylensin hepimiz bir zaman toplanalım olmuyor böyle Efet efet katılıyorum.[hline]*if love was red then she was colorblind* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar