Eternal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Ps2 yeni tasarımı karsınızda arkadaslar çıkalı az bir süre oldu sanıyorum.. Ps2 siyah gorunumunu degiştirmiş ve bence oldukca yakışmış.. :) [Bu mesaj Eternal tarafından 01 November 2003 20:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 [hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 [hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 yeni tasarim diilde yeni renk olmus galiba :)[hline][b][i]-->Four String Magic<-- yasasin copluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 cok yakısmıs cokkk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 said: -NaMeLeSs-, 01 November 2003 23:08 tarihinde demiş ki: cok yakısmıs cokkk :) I sense much Kenan Doğulu in you[hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 hmm bunlar ps2 icin direk dis gornus olarak deistirilior sanirim gecende KSM'de gormustum gittigimde oyun almaya dedim neyin nesidir filan adam bana getir ps2'ni istersen sanada takabiliriz bole bi kapak dedi ilging ama baya guzel gorunuordu sahsen siyahdan daha cok yakısmıs bence :D[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI] icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Siyah gıbısı yok. [Bu mesaj Hocigt tarafından 08 November 2003 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 siyah cok toz tutuyo.. :)[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 abicim bu renk direkt soyulur sölemedi demeyin .. böle yaldız kaplamalar panasonic gd90 da vardı soyuluyorlar..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar