kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Öncelikle özür diliyorum aynı konu hakkında 2 tane konu açmak istemezdim ama part III chapter :love hurts te load ederken şöle bir hata verip windows a dönüyor bu nedir gözünüzü sevim ? Exception Bad Alllocation Closing..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 birinde daha vardı bu saorun galiba eski topicleri incele derim[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now!
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 o part I de ama dur bakalım bi önceki chapter den deniyim belki olur =P[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
EarS Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 win 98 ise işletim sistemin patch çıktı onu yükle.düzeliyor.bendede aynı hata vardı.[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bitirdim oyunu bi önceki chapter den oynayarak eheh =P ancak ses efektleri yoktu öle böle alt yazıları okuyarak bitirdim :)[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Öne çıkan mesajlar