Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce alayımmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler bi acc alcam ama oski ile bu arasında karar veremedim oski 100 dolara veriyo bu adam ise 60 dolar yeter diyo sizce hangisini aliyim ?

http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Iseult&c=38801[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız....
Remreld Cabalist as follower of Belgarionn
Elgra Nightshade Of Mordred
Mesaj tarihi:
bence hero yu al.. bu iseult serverinde. populationu az bi server ama suan oynadigin bi pg warsa ona gore degisir mesela tank oynuyosan champion felan bide hero bayar

[Bu mesaj daverc tarafından 08 November 2003 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Oski cok ii bir char bence oskiyi al..:)

ama bir yandanda oski'nin oyunu bırakmasını istemedigimden ALMA ......:p[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
Mesaj tarihi:
abi su an ns oynuyorum bilmiyorum kimi alcami ama iseultta kay gibi populasyon az ama dengeli bu yüzden onu alabilirim ayrica oski gibi birininde oyunu bırakmasını istemem[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız....
Mesaj tarihi:
ehem noluoz yaw :)
ben swg orderımı iptal ettim geçen hafta cmts. acc u açtım bardımı 42 yaptım. satmıom acc falan aaaaa :-P
romario geç kaldın hacı, sen alana kadar daoc aşkım yükseldi geri döndüm ehe[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+
Excalibur | Hibernia / EU

unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Mesaj tarihi:
iyi o zaman rangeri alacam bakim bi e-bay e de bu arada satmadigina GERÇEKTEN sevindim çünkü vazgeçmek üzereydim valla benim içind iyi oldu :-P[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız....
Mesaj tarihi:
peki e-bay ne kadar güvenli?[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız....
Mesaj tarihi:
e-bay değil aldığın adamın güvenilirliği önemli e-bay karışmaş trade e[hline]karga theurgist of the theurgists
Hatun ooc Cleric
Rojon minstrel for all
Kargy Necromancer is my bish

Mesaj tarihi:
ya nası yani şimdi adam e-bayde malını satışa çıkarıyo sonra sen geliyosun alıyosun bunu herif sana acc bilgilerini vermiyo sende ole ortadamı kalıyosun bence bu işin bi olur yanı vardır[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız....
  • Yeni Oluştur...