Romario Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 beyler bi acc alcam ama oski ile bu arasında karar veremedim oski 100 dolara veriyo bu adam ise 60 dolar yeter diyo sizce hangisini aliyim ? http://www.camelotherald.com/chardisplay.php?s=Iseult&c=38801[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız.... Remreld Cabalist as follower of Belgarionn Elgra Nightshade Of Mordred
daverc Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 bence hero yu al.. bu iseult serverinde. populationu az bi server ama suan oynadigin bi pg warsa ona gore degisir mesela tank oynuyosan champion felan bide hero bayar [Bu mesaj daverc tarafından 08 November 2003 17:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mina Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Oski cok ii bir char bence oskiyi al..:) ama bir yandanda oski'nin oyunu bırakmasını istemedigimden ALMA ......:p[hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
Romario Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 abi su an ns oynuyorum bilmiyorum kimi alcami ama iseultta kay gibi populasyon az ama dengeli bu yüzden onu alabilirim ayrica oski gibi birininde oyunu bırakmasını istemem[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız.... Remreld Cabalist as follower of Belgarionn Elgra Nightshade Of Mordred
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 char alcaksan ebay'e bi bak bence. gecen gun oolesine bi baktim cok hos charlar wardi. alasim geldi bi an :P[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
-Aragorn- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 ehem noluoz yaw :) ben swg orderımı iptal ettim geçen hafta cmts. acc u açtım bardımı 42 yaptım. satmıom acc falan aaaaa :-P romario geç kaldın hacı, sen alana kadar daoc aşkım yükseldi geri döndüm ehe[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+ Excalibur | Hibernia / EU unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Romario Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 iyi o zaman rangeri alacam bakim bi e-bay e de bu arada satmadigina GERÇEKTEN sevindim çünkü vazgeçmek üzereydim valla benim içind iyi oldu :-P[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız.... Remreld Cabalist as follower of Belgarionn Elgra Nightshade Of Mordred
Romario Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 peki e-bay ne kadar güvenli?[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız.... Remreld Cabalist as follower of Belgarionn Elgra Nightshade Of Mordred
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 bilemicem hic bisey almadim ama sorun cikicagini sanmam.[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 e-bay değil aldığın adamın güvenilirliği önemli e-bay karışmaş trade e[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish
Romario Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 ya nası yani şimdi adam e-bayde malını satışa çıkarıyo sonra sen geliyosun alıyosun bunu herif sana acc bilgilerini vermiyo sende ole ortadamı kalıyosun bence bu işin bi olur yanı vardır[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız.... Remreld Cabalist as follower of Belgarionn Elgra Nightshade Of Mordred
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Beyendigin accountu satan kisinin feedbacklerini kontrol et , hepsinin pozitif feedback olmasina dikkat et , adama mail at , sohbet et , tavrina bak vs..[hline]
Romario Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 http://cgi2.ebay.com/aw-cgi/eBayISAPI.dll?ViewFeedback&userid=keogh66 adamın feedback i buda ürün http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3057969626[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız.... Remreld Cabalist as follower of Belgarionn Elgra Nightshade Of Mordred
DamienThorne Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Guzel bi account , ama reserve price koymush.daha 6 gunu var ayrica 250-300$`i gecer buyuk olasIlIkla.[hline]
Romario Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 reserve price ne oluyor ?[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız.... Remreld Cabalist as follower of Belgarionn Elgra Nightshade Of Mordred
Öne çıkan mesajlar