WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 herkez 1bilgisayarı 10 a bölmek ister ben 2sini 1 taneya bağlamak istiyorıum ve şöle olsa 2si aynı anda deil düğme gibi bişey olsada istediğimi bakıp onu açsam + klavye mouseun kablosunu şöle bi 5 metre uzatabilirmiyim uzatsam problem olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Bir çok alet için switch war ama senin istediğin gibi bir şeyi henüz görmedim/duymadım ama pekde mantıksız gelmiyor bana ... Sorup soruştur bir .. Ama iki makinayıda aynı anda açamazsın galiba ... Klavye - Mouse olayına gelince ... 5 mt reden birşey olmaz sanırım ...[hline]Uniyasam.Com Admin / ICQ#85889898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 2 makinada aynı anda çalışcakta 1inin ekranı kullanılmıcak arada gerekicek 10 saatte 1 falan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 benim arkda vardı bi switch var 2 kasayı bağluyon tek monitöre çıkışlı switch i çevrince diğer kasaya fln geçio galba klavyeyle mouseuda ona bağlydon[hline]Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 istediğin işi yapan bir switch var ama ne adını biliyorum nede fiyatını :) 4 bilgisayarın 1 mönitörle çalıştığını gördüm bu aletle. her bilgisayarın bir numarası var aynı tv kanalları gibi sen numaraları değiştirdikçe ekrana gelen görüntüde değişiyor. aynı tv gibi. switch in büyüklüğü klavyeden biraz daha küçük, yanlış hatırlamıyorsam numberpadi olmayan bir klavye büyüklüğünde. [Bu mesaj Castigater tarafından 01 November 2003 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Herhangi bi PC dükkanına sorarsan monitör switch yardımcı olurlar. 2 kasaya tek mouse, kalvye ve ekran bağlayabiliyorsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 fiyatı ne kadardı acaba ? hatırlayan warmı bide şöle bi klavye mouse 10 metre boyunda olucak ekran kablosuyla birlikte o mesafe kaldırırmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 ana 2. elmi alacam pöf elektroniktede hiç sevmem 2. el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 walla dijitalcenter.com da var ama 99 dolar:)set olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: WaNTeD, 02 November 2003 16:26 tarihinde demiş ki: ana 2. elmi alacam pöf elektroniktede hiç sevmem 2. el ya böle diyen insanları anlamıyom ne güzel 2. el tertemiz hem neolucakki elektroniğe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ya çok mrk ettim =) nası bi durumda kullanıcaksın bu switchi ? bi kasayı server olarak kullanırken diğeriyle bağlanıcakmısın napıcaksın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 aynen öle şimdi bi server war devamlı çalışan 24 saat onu balkona attım sessiz bi yerde uyumak için :) e bide kendi odamdaki bilg. war bisürü mönitör klavye olmasın ve yer sorunuda war öle bişi yapamcam iştede galiba klavye mouse sorun çıkarıcak 7 8 metre olması gerek kablonun bide öle 10 metrelik monitör kablosu bulabilecekmiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 yarın yazıcıya bakacamda bu mouse klavye monitör kablosu max kaç metre oluyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Var da ekranda titreşimlere yol açıyor biraz.. Cisco 'nun mu ne vardı öyle bişeyi, harikaydı. Double Ctrl ile menü açılıyordu "n" kadar makinayı tek makinadan kontrol ediyordun.. Yani ssh falan gibi değil, os independent kontrol ediyordun. Hatta os 'u bırak, arch independent falan. Amstrad CPC 464 bağlasan o çalışacak utanmasa :P[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 bugün almış bulunuyom ilgilenenlere switch 25 milyon ama 1960 tan kalma görünümkü bi kutu üstündede dev gibi bi swith işte ebatları 5X10X15 gibi bişey (başka model yoktu) klavye mouse uzunluğu işçinde şuan 10 metre + kendi kablolarının uzunluğu war (ps/2) işte böyle ama kablolara aletten fazla verdim o koydu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 son haberler klavye mouse sorunsuzken monitör sağa doğru göldeli gözteriyo film seyredip oyun oynarken belli olmuyo ama desktop ta göz yoruyo kabloları düz birbirine bağladınmı sorun yok ama araya swith girdinmi 2 metrede 10 metrede fark etmiyo :( acaba kör olucammı !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 özel hayata saygı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 2 kasayı tek klavye mouse monitör şeysini 25 milyona aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 hehe üşenmesem fotusunu koyardım da şimdi yer alıcan falan filan dediğinin bi fotusu warsa koyarmısın ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 benim monitorum oyle iki makinayi ayni anda acabiliyosun ekrandan 1 veya 2 var onlardan birini seciyosun diger makinaya digerini seciyosun diger makiniankinni gosteriyor oyun oynarken bile yaparsin wala cok guzel bisi arkadasinda iki ekran cikis kablosu var birini bi bilgisayara birini bi bilgisayara bagliyosun iste iki ayri makina tek monitor suppe[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar